Mèdia 03/05/2022

Les retallades de Netflix afecten Meghan Markle, que es queda sense sèrie d'animació

La plataforma ha decidit no tirar endavant 'Pearl'

A.P.
1 min
El príncep Enric i Meghan Markle

Els mals resultats de subscripcions de l'últim trimestre a Netflix ja estan tenint conseqüències. La companyia ha decidit fer moviments en la seva divisió de produccions d'animació, i un ha sigut descartar la sèrie Pearl, un dels grans projectes que havia de posar en marxa amb Meghan Markle.

La sèrie, que es va anunciar l'estiu passat, s'havia de centrar en les aventures d'una nena de 12 anys inspirades en figures històriques femenines influents. Archewell Productions, la companyia fundada per Markle i el seu marit, el príncep Enric, va anunciar que la duquessa de Sussex exerciria de productora executiva de la sèrie. El projecte formava part de l'acord de col·laboració entre la plataforma i el matrimoni, que preveu la creació de continguts com documentals, sèries de ficció i productes infantils. Tot i que Pearl no tirarà endavant, altres projectes com el documental sobre els Jocs Invictus sí que ho faran.

La decisió de no fer la sèrie arriba després que Netflix fes públic que per primera vegada en la seva història ha perdut subscriptors. Els resultats del primer trimestre del 2022 van quedar lluny dels pronòstics de la direcció –que auguraven que la base de subscriptors s'ampliaria en uns 2,5 milions de nous usuaris– i van revelar una pèrdua de 200.000 subscriptors en només tres mesos.

stats