Eleccions generals
Mèdia 29/05/2023

Periodistes atònits: aquestes són algunes de les reaccions virals a l’anunci de Pedro Sánchez

L'avançament de les eleccions generals ha agafat per sorpresa a tothom, fins i tot als professionals de la comunicació

Maria Blanch Llardén
1 min
Helena Garcia Melero reacciona sorpresa a l'anunci de les eleccions generals el 23 de juliol

BarcelonaLa sorpresa de les eleccions generals el 23 de juliol ha deixat a quasi tothom amb ulls com taronges i els periodistes no han estat cap excepció. El president espanyol, Pedro Sánchez, ha comparegut aquest matí, poc abans de les 11.30 h, mentre tots els programes de ràdio i televisió estaven fent l’anàlisi i el balanç del 28-M. Cap dels professionals no esperava aquest avançament electoral i ha agafat a tothom desprevingut. Ha sigut tanta l'estupefacció dels conductors d’aquests espais que algunes de les seves reaccions s’han fet virals.

Helena Garcia Melero s’ha quedat petrificada davant l’anunci, no s’ho podia creure. Amb la mirada, com explica més tard, buscava l’explicació d’algú de l'equip del Tot es mou perquè es pensava que algú sabia alguna cosa que no li havien dit.

La reacció d’Àngels Barceló ha estat la més viral de totes, i ha estat la mateixa Cadena SER qui n’ha fet paròdia: “Quan portes 12 hores treballant i dues setmanes de campanya electoral…”.

A Catalunya Ràdio, l’anunci de l'avançament de les eleccions també ha caigut com una bomba i Laura Rosel no se’n sabia avenir.

Al programa de ràdio Carne Cruda també hi ha regnat l’atordiment, i els mateixos professionals han convertit la seva reacció en un mem.

stats