La pel·lícula de 'Breaking bad' arribarà l'11 d'octubre a Netflix

El film porta per títol 'El camino' i està protagonitzada per Aaron Paul, que recupera Jesse Pinkman

Després de mesos de rumors, ja és oficial: 'Breaking bad' tindrà continuïtat amb una pel·lícula que s'estrenarà el pròxim 11 d'octubre a Netflix. La cinta, que porta el títol d''El camino', ha estat escrita i dirigida pel creador de la sèrie, Vince Gilligan, i estarà protagonitzada per Aaron Paul, que recupera el personatge de Jesse Pinkman. 

Les sèries allarguen la seva vida amb pel·lícules ‘spin-off’

La plataforma va publicar ahir un primer avançament de la pel·lícula en què apareix el personatge de Skinny Pete (Charles Baker) sent interrogat per la policia. Els agents volen saber on és el Jesse, una informació que el seu amic es nega a donar. Segons ha anunciat Netflix, la pel·lícula se centrarà en descobrir què ha passat amb Pinkman després del final de 'Breaking bad'. 

La sèrie de Vince Gilligan es va estrenar l'any 2008 al canal AMC amb unes audiències discretes. La seva popularitat va anar creixent progressivament, especialment quan els episodis de les temporades anteriors van començar a estar disponibles a Netflix i els espectadors ho van aprofitar per reenganxar-se al drama de Walter White, un professor d'institut amb un càncer terminal que comença a produir metamfetamina per assegurar el futur econòmic de la seva família.

 

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF