Mèdia 30/04/2014

"El cap dels pakistanesos de CiU és un islamista radical", portada d''El Mundo'

Segons el rotatiu madrileny: "Investiguen Khalid Shabad 'Chuhan', líder d'aquesta comunitat a Catalunya que va anar a les llistes de la federació al Parlament"

Ara
3 min

BarcelonaEls diaris d'aquest dimecres titulen:

El Mundo: "El cap dels pakistanesos de CiU és un islamista radical". Al subtítol: "Investiguen Khalid Shabad 'Chuhan', líder d'aquesta comunitat a Catalunya que va anar a les llistes de la federació al Parlament".

El diari obre portada amb una foto del president Artur Mas amb Khalid Shabaz, membre de la fundació Nous Catalans i número 79 a les llistes de CiU per Barcelona a les últimes eleccions al Parlament, i titula: "El cap dels pakistanesos de CiU és islamista radical". El diari també recull una fotografia d'un home amb metralleta amb el vestit tradicional pakistanès. L'acompanya un altre home amb un fusell. El diari identifica la persona amb la metralleta com a Khalid Shabaz i assegura que la foto està feta en un viatge que va fer recentment al Pakistan. 'El Mundo' assegura que Shabaz va ser detingut el 2011 per estafa i falsedat de documents i que "està considerat per les forces de seguretat com un 'pakistanès d'ideologia extrema'".

La conselleria d'Interior no té constància que Shabaz tingui cap vincle amb l'islamisme radical. En declaracions a RAC1, el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha assegurat que ha llegit la notícia al diari i que no té "informació precisa" sobre el tema, però que, "si fos cert", seria "greu i preocupant". Espadaler afegeix que després de la publicació de la notícia, "tocaria posar-ho en coneixement de l'autoritat judicial". Khalid Shabaz és director de l'Espai Àsia de la fundació Nous Catalans i president de la Federació Catalana de Criquet.

portada el mundo 30 abril 2014

La Razón: "El Madrid incendia Munic"; "Joc frut del PSOE: intenta esquitxar la vicepresidenta amb els sobresous sense proves"

Portada de La Razón, 30 d'abril del 2014

Abc: "El Madrid ja espera l'Atlètic a la final". I també, "Santamaría esclata després de la persecució del PSOE al Congrés".

Portada de l'Abc, 30 d'abril del 2014

El País: "Espanya toca fons amb la destrucció de 2.000 llocs de treball al dia". I també, "L'Assemblea francesa aprova un històric pla de retallades".

portada el pais 30 abril 2014

El Periódico: "Quina recuperació?". I també, "Moratòria d'un any per obligar a portar els gossos amb corretja a BCN".

Portada d'El Periódico, 30 d'abril del 2014

La Vanguardia: "El PSOE demana al gran empresariat que doni suport a la reforma de la Constitució"; "L'economia espanyola encara destrueix ocupació"; "El millor pastisser torna a casa"; "Caballé, imputada per frau a Hisenda"

Portada de La Vanguardia, 30 d'abril del 2014

El Punt Avui: "38.100 llocs de treball menys en 3 mesos"; "Adéu, pilotes de goma"; "El CGPJ torna a investigar el jutge Santi Vidal"; "Petició de 15 nys de presó per l'atac a Banquerna"

Portada d'El Punt Avui, 30 d'abril del 2014

ARA: "L'estratègia de la crispació". I també,"Victòria amarga del primer ministre francès, Manuel Valls".

portada ara 30 abril 2014
stats