Mèdia
Mèdia 19/08/2022

Nova direcció a l'ARA Balears

Cristina Ros, presidenta del Consell Editorial, assumeix el càrrec que ocupava Maria Eugènia Quetglas

ARA Balears
1 min
La nova directora de l'ARA Balears, Cristina Ros; la subdirectora, Maria Llull, i el coordinador del setmanari, Jaume Perelló.

PalmaLa presidenta del Consell Editorial de l’ARA Balears, Cristina Ros, ha assumit el càrrec de directora del mitjà. Així, Ros –que ja havia ocupat la direcció entre el 2014 i el 2016– agafa el relleu de la periodista Maria Eugènia Quetglas, que dirigia el diari des de l’abril del 2021. Lligada a l’ARA Balears des que es va fundar, té experiència en altres mitjans de comunicació, com ara l’Última Hora i el Diario de Mallorca, i també ha participat en programes i continguts audiovisuals. Cristina Ros és llicenciada en Humanitats i especialitzada en gestió de projectes culturals. Va dirigir el Museu d’Art Contemporani de Palma, Es Baluard, del 2008 al 2012. És acadèmica de l’Acadèmia de Belles Arts de Sant Sebastià de Palma i membre del Consell Social de la Llengua de les Illes Balears.

Amb aquest canvi, arriba un equip format per Maria Llull com a subdirectora –anteriorment, cap de redacció de l’ARA Balears– i Jaume Perelló –un dels fundadors del mitjà– com a coordinador del setmanari.

stats