Mor en un accident de moto Àlex Casademunt, exconcursant d''OT'

El cantant, de 39 anys, també havia participat en diversos programes i concursos televisius

ARA
2 min
Mor Alex Casademunt. Europa Press

El cantant Àlex Casademunt, concursant de la primera edició d'Operación Triunfo (OT), ha mort als 39 anys després de patir a última hora d'aquest dimarts un accident de trànsit a Mataró, on residia actualment. La defunció de Casademunt ha estat confirmada per la seva agència de representació, Telegenia, que en un missatge a Twitter ha assenyalat: "Sentim molt la notícia de la defunció d'Àlex Casademunt. Molts ànims a tota la família i als seus amics. Descansi en pau".

Nascut a Vilassar de Mar el 30 de juny del 1981, Àlex Casademunt González exercia de tècnic d'electrodomèstics quan, després de veure un anunci, es va apuntar a la primera edició del concurs d'Operación Triunfo, emès entre el 2001 i el 2002 amb gran èxit per Televisió Espanyola, i en el qual va quedar en desè lloc. En aquest popular concurs va coincidir amb altres artistes com Chenoa, Rosa López, David Bisbal, Natalia Rodríguez o David Bustamante, amb qui va enregistrar el popular tema Dos hombres y un destino.

Al finalitzar el concurs va formar part del grup Fórmula Abierta, al costat dels també concursants Geno, Javián i Mireia, que van publicar el disc Aún hay más, que incloïa la cançó Te quiero más.

L'any 2003 va decidir iniciar una carrera en solitari i aquell mateix any va llançar l'àlbum Inquietudes, amb 14 temes, entre els quals Jugándome la vida entera, que va arribar als primers llocs de les llistes d'èxit espanyoles.

A partir de llavors va començar a presentar i participar en programes de televisió, com Los Lunnis i ¡Mira quién baila!, de TVE, o Crónicas marcianas, de Tele 5, i a actuar en sèries televisives com La sopa boba, d'Antena 3, al costat de Lolita Flores o María Barranco. El 2006 va presentar el concurs Cantamania a TV3 al costat de la cantant Roser, i va tornar a l'acadèmia d'OT per presentar el programa El chat de Operación Triunfo, en la seva cinquena edició, per entrar a formar part l'any següent de l'equip d'El programa de Ana Rosa, a Telecinco, en què exercia de comentarista televisiu.

El setembre del 2010 es va incorporar al musical Mamma Mia, en el paper de Sky, quan es representava al Teatre Coliseum de Madrid.

Després de participar en diversos programes i concursos televisius, el 2013 va llançar el senzill al costat del seu germà Joan Casademunt, amb qui l'any següent presentaria Me haces sentir.

A partir del 2016 va col·laborar al programa Hora punta, presentat per Javier Cárdenas a La 1, i va tornar als escenaris un altre cop de la mà de Fórmula Abierta, que formaven en aquesta segona època ell mateix, Javián i Tessa Bodi.

Feia poc, Àlex Casademunt havia estat pare d'una nena.

stats