Publicitat
Publicitat

Ràdio

La SER mantindrà les emissions del Barça en català

Engeguen aquest diumenge amb el Barça-Llevant, amb narració de Joan Barau

La SER mantindrà finalment les emissions de futbol en català aquesta temporada. Joan Barau narrarà ja diumenge el primer partit entre el Barça i el Llevant, que es podrà escoltar a través de l'ona mitjana, la web Sercatalunya.cat, les aplicacions de mòbil i el canal d'àudio en català de Canal+ i Canal+ Liga.

La notícia contradiu la versió dels fets que havien donat els anteriors responsables de la transmissió. Segons va explicar aquesta setmana l'exdirector del programa, quan la direcció de la ràdio va decidir que es prescindia d'ells se'ls va explicar que es deixaven de fer les retransmissions en català.

La SER manté, doncs, el Barça en català i completa la seva programació dedicada a l'esport català amb el programa 'La graderia', que arrenca el 2 de setembre amb una edició a les tres de la tarda −dirigida per Marta Ramon− i una altra a quarts de nou del vespre −amb Jordi Martí−. També s'emeten tots els partits de l'Espanyol, amb Xavier Saisó, i els del Girona, Barça B i Sabadell, amb les narracions de Raül Muxach i Joan Tejedor.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF