Mèdia 16/06/2022

Núria: "M'encantaria fer musicals i ser actriu de sèries o teatre"

Concursants i finalista d''Eufòria'

2 min
La Núria podria ser la primera guanyadora d''Eufòria'

BarcelonaEn la segona semifinal d'Eufòria, en què el públic la va triar com a tercera finalista del programa, la Núria, d'Olot, va ser batejada per Marta Torné com "el volcà de la Garrotxa". Els seus punts forts són la seva presència escènica i la seva interpretació, com va demostrar amb les actuacions de Sobreviviré i Titanium. Divendres la Núria aspira a convertir-se en la primera guanyadora d'Eufòria.

A la segona semifinal vas explotar.

— Sí, estic molt contenta i orgullosa de les dues actuacions que vaig fer.

Estaves molt tranquil·la...

— Sí, i mira que aquell dia, des que em vaig despertar, tenia una sensació molt rara. Però va ser començar la gala i va desaparèixer. Quan comencen les gales tot aquest nervi, aquest neguit o fins i tot ansietat desapareix. Vaig pensar "jo vinc aquí a donar el millor de mi, vull disfrutar-ho, vull viure-ho i que sigui el que hagi de ser".

T’esperaves ser a la final després d’estar a la corda fluixa dues vegades?

— No! Cada dia pensava "vinga, una més". M’ho arriben a dir quan estava fent els càstings i no m’ho crec. Recordo que ens mirava als setze i pensava "a la primera gala en marxen quatre. Com ens ho farem?" Era surrealista.

Què és el que et caracteritza com a cantant?

— Per coses que m’han anat dient i per coses que jo sento, crec que la meva veu és molt potent, tinc molta presència i força. I també intento ser espontània sempre, ser jo mateixa, i vull ser-ho fins a la fi del món. Crec que això també es veu. No només es veu en les actuacions, també es veu en les entrevistes.

Com et planteges el futur?

— M’agradaria fer música pop, la veritat. Cantar en anglès, en català i en castellà. El món artístic sempre m’ha agradat molt i m’encantaria fer musicals i ser actriu en sèries o teatre. Vull explotar moltíssim això, crec que em queda molta vida al davant, i vull absorbir el màxim possible.

Sona com un camí semblant al d’Elena Gadel.

— Doncs sí! També m’estic formant en teatre musical. Hi ha moltes coses que vull abraçar, però, evidentment, vull cantar sempre.

Com et planteges la final?

— Ara mateix me la plantejo com la segona semifinal. Venir, gaudir i donar el 100%. Regalar-m’ho a mi i regalar-ho a la gent. 

stats