Mèdia 07/09/2014

L’ARA Balears aposta per l’especialització i l’actualització

Des del 15 de setembre, s’oferiran noves propostes per al digital i el paper

Ara Balears
2 min
L’ARA Balears aposta per l’especialització i l’actualització

PalmaCom ja avançàvem fa una setmana, a partir del 15 de setembre farem un nou ARA Balears. Millorarem l’edició digital, per als subscriptors i també per als lectors, a la vegada que dedicarem esforços a elaborar la informació, opinió, anàlisi, reportatges, entrevistes, etc. en unes edicions en paper que es publicaran només els dissabtes i els diumenges.

A l’ARA Balears volem ser pioners a adaptar-nos a les tendències majoritàries dels lectors, que cada vegada segueixen més les edicions digitals dels diaris entre setmana i, en canvi, opten per gaudir de la lectura en paper els caps de setmana.

Actualització i més pàgines

En aquesta nova etapa, l’edició digital arabalears.cat estarà permanentment actualitzada, a més de disposar d’una oferta informativa i d’opinió molt especial per als subscriptors, els quals coneixeran en primícia, cada dia a les 21 h, alguns dels temes que marcaran la jornada següent.

Els dissabtes i diumenges, l’edició de l’ARA Balears sumarà pàgines: el diari passarà de les 64 que tenia fins ara a 80, més els suplements habituals. El ‘Criatures’ dels dissabtes també farà una mirada a Balears, i trobarem al ‘Llegim’ una finestra al món literari de les Illes que serà a càrrec de Pere Antoni Pons. A Cultura, Cristina Ros i J. A. Mendiola faran el seu particular observatori cultural. A més a més, informarem sobre arts plàstiques, teatre, dansa, música, circ, etc. I el ‘Play’ inclourà una agenda completa de la cultura més alternativa i trencadora.

Els diumenges, a banda d’incrementar les informacions sobre economia, territori, temes socials i anàlisi política, hi trobareu més informació local a l’‘Emprenem’ amb firmes com la de José Manuel Raya, un observatori econòmic de Jaume Perelló, entrevistes, els temes socials de Maria Fuster i, entre d’altres, l’ARA Diumenge amb 24 pàgines i el Rar.

stats