Estrena
Mèdia 28/09/2023

Què hem de fer amb els exs?

La comèdia romàntica 'Starstruck' estrena la tercera temporada

2 min
Rose Matafeo a 'Starstruck'

BarcelonaNormalment, les comèdies romàntiques acaben quan la parella protagonista aconsegueix superar tots els obstacles que impedeix als enamorats estar junts. En el cas de les sèries, aquesta mena de final suposa un greu problema perquè impossibilita continuar sumant temporades. Quan la neozelandesa Rose Matafeo va decidir fer una tercera temporada del seu èxit Starstruck es va trobar amb aquest dilema: no podia fer que la Jessie (Matafeo) i el Tom (Nikesh Patel), que es coneixen una nit de Cap d'Any a Londres, continuessin en la roda d'hàmster de l'"acabaran junts o no". Va decidir que els personatges fessin un salt endavant i es va plantejar una pregunta universal que estructura la temporada que s'estrena aquest dijous: com encaixem les exparelles en la nostra vida.

La nova entrega comença allà on va acabar la segona, però accelera l'acció per mostrar que el conte de fades entre la Jessie i el Tom no és tan perfecte com semblava inicialment. La convivència entre una estrella del cine (ell) i una noia normal (ella) està plena de complicacions i inevitablement porta a la ruptura. Així, la sèrie fa un salt de dos anys en el primer capítol i l'espectador comprova que tots dos han refet la vida amb noves parelles. Ell, fins i tot, està a punt de casar-se. Un retrobament inesperat farà que els dos protagonistes intentin descobrir si és factible continuar presents a la vida de l'altre sense sucumbir a una reconciliació o fer-se mal.

"La tercera temporada és sobre la complicada història de l'amor, quan has estimat una persona però ja no esteu junts i has continuat amb la teva vida. Aquests sentiments no acaben d'encaixar en el gènere de la comèdia romàntica. És una mirada a com és l'amor a mesura que et fas gran i deixes enrere la vintena", explicava Matafeo en una entrevista amb RadioTimes. La creadora i actriu ha confessat que ha inclòs en la sèrie qüestions amb les quals ha hagut d'enfrontar-se ella mateixa, com el fet que els amics comencen a formar famílies.

stats