Idil·lis
Mèdia 26/07/2022

La foto amb què Elon Musk es burla del 'Wall Street Journal'

El rotatiu nord-americà va assegurar que Musk i el cofundador de Google Sergey Brin s'havien barallat perquè el primer havia mantingut una relació sentimental amb la dona del segon

2 min
La filla de Musk renuncia al seu cognom

BarcelonaElon Musk ha desmentit estar barallat amb el cofundador de Google Sergey Brin amb una foto que no deixa lloc per a dubtes i que suposa un atac directe a la informació publicada pel Wall Street Journal, que assegurava que l'home més ric del món i Nicole Shbahan, exdona de Brin, havien mantingut una relació extramatrimonial. Després de publicar un missatge a Twitter, el magnat sud-africà va enviar al diari nord-americà The New York Post una foto d'ell mateix passant un moment distès amb el seu amic. “He fet aquesta foto fa només dues hores”, diu Musk en un correu electrònic al rotatiu novaiorquès. En la imatge apareix ell rient mentre es fa una foto amb el seu company multimilionari durant una festa o celebració. “El divorci de la Nicole i el Sergey no té absolutament res a veure amb mi”, va insistir Musk.

“Estic segur que tant la Nicole com el Sergey ho confirmarien. Vaig parlar amb tots dos sobre això i diuen que la història no ve d'ells, de manera que ha de ser un cas de telèfon trencat”, remarca el propietari de Tesla en referència a l'expressió en anglès del rumor que passa de persona a persona i pel camí el missatge es va deformant. En aquest cas, s'hauria convertit en informació per al WSJ. “I, per no eludir la pregunta, només he vist la Nicole dues vegades en tres anys, totes dues vegades amb moltes altres persones al voltant. No vam estar involucrats sentimentalment de cap manera", afegeix Musk, de 51 anys.

Segons el WSJ, que citava persones coneixedores de l'assumpte, un suposat embolic amorós entre Musk i Shbahan va posar fi a la llarga amistat que el líder de Tesla mantenia amb el cofundador de Google. El diari afegia, a més, que la ruptura de la seva amistat arran d'aquesta suposada infidelitat havia fet que Brin retirés les seves inversions dels negocis de Musk, on per exemple el 2008 havia invertit mig milió de dòlars.

stats