Campanyes
Mèdia 09/06/2023

Bad Gyal i el seu ‘Pussy k Mana’, al nou anunci d’Estrella Damm

L'espot recupera l'ambient més festiu de les primeres edicions

ARA
2 min
Bad Gyal, en una imatge promocional

BarcelonaDe Tòquio a Barcelona, dels neons al solet. Estrella Damm ha estrenat ja el seu nou espot de la sèrie Mediterràniament, en aquest cas protagonitzat per Bad Gyal. La història mostra la cantant en plena gira mundial. Després d’un bolo a Tòquio, veu com el youtuber xBuyer ha pujat a les xarxes socials unes imatges en què se’l veu gaudint amb uns amics en el catamarà que té l’artista i que, suposadament, havien d’estar cuidant. A partir d’aquí, decideix trencar la seva agenda i recalar a Barcelona, per unir-se a la festa. “Tu qui creus que ets?”, li pregunta el seu mànager. “El Pussy K Mana”, respon ella, que és justament el títol del clip i el nom del vaixell. De fons, sona el seu tema El sol me da, que s’estrena de manera simultània amb la publicació d’un anunci que s’allunya dels valors d’entregues més recents per recuperar l’ambient festiu i despreocupat de les primeres edicions.

Oriol Villar repeteix com a director i guionista d’aquest espot, que té com a lema “A la teva vida manes tu”, després d’haver filmat altres curtmetratges de la sèrie. Al llarg dels 6 minuts i 25 segons que dura, l’anunci es passeja per diverses zones de la ciutat de Barcelona i la Costa Brava, mentre els congregats al vaixell van despatxant braves, gambes, amanides i, esclar, regant-ho tot amb les cerveses de la marca. Entre el repartiment s’hi pot veure Bárbara Mestanza, Santos Adrián, Adriana Fornés, Gerard Clavell, Aida Quintana, Ostap Sokhatskyy, Gemma Ortega, Óscar Kapoya, Aleix Lorente, Kenny Álvarez, Mel Sukro o Júlia Godino.

Tot i que a l’anunci Bad Gyal engega la gira a rodar, la vida no imita l’art i la cantant de Vilassar manté els compromisos que la duran aquest dissabte al Primavera Sound de Madrid i la setmana que ve al Sónar Festival barceloní. A finals de juny està previst que participi també en el Bombastic de Gran Canària, abans de marxar a Suïssa per actuar al Openair Frauenfeld el 6 i el 8 de juliol. Famosa per hits com Fiebre, Alocao o Chulo, suma 19 discos de platí i 5 discos d’or.

stats