Polèmica
Mèdia 30/06/2023

Allau de crítiques a Susanna Griso per menysprear presumptament en directe una reportera del seu programa

Antena 3 ha negat que el comentari que va fer la periodista fos en referència a la treballadora del programa

2 min
Susanna Griso, en un moment del programa

BarcelonaUn micròfon obert quan no tocava li ha jugat una mala passada a Susanna Griso, presentadora d'Espejo público, el matinal d'Antena 3. Aquest dijous la comunicadora va donar pas a una reportera que s'havia desplaçat a Lleó per entrevistar un noi que s'havia quedat tancat en una cafeteria poc abans de començar un examen de les oposicions a les quals es presentava. Quan la reportera va començar a parlar amb el noi es va poder sentir de forma clara com Susanna Griso deia: "A mi perdoneu-me, però aquesta noia, que no sé ni com es diu, no m'interessa veure-la". El comentari de la presentadora el van poder sentir tots els espectadors, però també la reportera, que es gira cap a la càmera i la mira amb cara de perplexitat.

Aquest moment incòmode s'ha fet ràpidament viral a les xarxes i han sigut molts els usuaris que han criticat Griso per un comentari que consideren que és un menyspreu cap a una professional que tot just aquell dia debutava al programa. "Susanna Griso, quan tu vas començar a treure el cap per TV3 tampoc ningú sabia com et deies. La cara de la noia és un poema", li recrimina a la periodista un tuitaire. Altres usuaris de xarxes acusen Griso de ser una maleducada i una mala cap.

Segons recull Vertele, des d'Antena 3 neguen que Griso s'estigués referint a la reportera i argumenten que quan la presentadora li va donar pas la va mencionar pel seu nom, com es pot veure en el vídeo complet de la connexió. El grup de comunicació remarca que el comentari de Griso feia referència a un tema que tenien previst tractar al programa posteriorment. "Estava tenint una conversa paral·lela amb l'equip de control sobre un altre dels temes que havien de tractar al programa més endavant", assenyalen des d'Antena 3.

stats