Publicitat
Publicitat

José Mota debuta a la ficció amb ‘El hombre de tu vida’

La comèdia es basa en un home que sedueix i enganya dones solteres

José Mota canviarà els gags d’humor per la ficció la temporada vinent. El còmic protagonitzarà El hombre de tu vida, una nova sèrie de Televisió Espanyola (TVE) a càrrec de la productora DLO. L’empresa encapçalada per José Manuel Lorenzo ha comprat els drets de la ficció homònima argentina que va emetre la cadena Telefe i que la HBO va exportar a altres països de l’Amèrica Llatina. La sèrie original està dirigida per Juan José Campanella, que va guanyar l’Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa el 2010 amb la pel·lícula El secreto de sus ojos.

A través de la nova versió de la sèrie, José Mota farà la seva primera incursió en el camp de les sèries. L’actor interpretarà un pare solter amb un fill adolescent que porta una vida normal fins que decideix acceptar l’oferta d’una empresa amb negocis obscurs. Així, l’home entrarà en el joc de la companyia i estafarà dones solteres amb la promesa de trobar-los la seva mitja taronja. El personatge de Mota s’encarregarà de citar, seduir i il·lusionar les clientes de la companyia fins que acabin abandonant les trobades per pur avorriment. Amb una estructura autoconclusiva i en format de comèdia, cada capítol de la ficció girarà al voltant de les històries emocionals de diverses dones i la necessitat del protagonista de reinventar la seva personalitat cada vegada que té una cita amb una persona diferent. En el cas de la ficció argentina, l’actor Guillermo Francella va posar-se a la pell del protagonista i cada episodi va comptar amb la participació de diferents intèrprets convidats.

Amb El hombre de tu vida, Mota descansarà durant un temps dels esquetxos pels quals és conegut. A finals de juny el còmic va abaixar la persiana de la primera temporada de José Mota presenta, un programa de gags que s’emetia els divendres al vespre a La 1. L’espai, de 45 minuts de durada, consistia en paròdies de programes de televisió com Salvados, MasterChef i Pasapalabra. Mota també va parodiar pel·lícules, sèries de televisió, famosos i personatges històrics. A Catalunya, José Mota presenta va fer resultats discrets, amb 148.000 espectadors de mitjana i una quota de pantalla del 7,2%.

Més sèries de cara al setembre

Ara bé, El hombre de tu vida no és l’única sèrie que prepara Televisió Espanyola per a la temporada vinent. El grup també té altres projectes en marxa, com ara Carlos, rey emperador, una ficció que ocuparà el buit d’Isabel i que estarà protagonitzada per Álvaro Cervantes, Laia Costa, Marina Salas i Víctor Clavijo. Tot i que encara no té data d’estrena, la sèrie va rodar al juliol les últimes escenes.

Un altre dels projectes que prepara TVE és Olmos y robles, que estarà encapçalada per Rubén Cortada i Pepe Viyuela. En aquest cas, la ficció serà una comèdia per al prime time sobre dos agents de la Guàrdia Civil que, malgrat tenir perfils totalment oposats, es veuen obligats a treballar junts. Olmos y robles és una coproducció de TVE i 100 Balas i tindrà vuit episodis.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF