Itàlia
Internacional 16/04/2012

Una testimoni del judici contra Berlusconi diu que a les festes hi havia estriptis de suposades monges

La model Imani Fadil assegura que Ruby podria venjar-se i posar en dificultats l'ex primer ministre. A més, afirma que el polític ha intentat coaccionar-la per "arreglar les coses"

Efe
1 min
Berlusconi en una foto d'arxiu. AFP

RomaUna testimoni del judici contra l'ex primer ministre italià, Silvio Berlusconi, ha assegurat que Karima El Marough, àlies Ruby, té vídeos i fotografies molt comprometedors sobre les celebracions privades del polític.

La model marroquina Imane Fadil, participant en les festes de Berlusconi, ha comparegut en el judici del cas Ruby contra Berlusconi per un presumpte abús de poder i incitació a la prostitució de menors per part de l'ex primer ministre.

La jove model ha explicat que en una festa hi va haver balls de noies vestides de monges i que Barbara Faggioli, una altra de les participants en les festes, li havia comentat que Ruby "tenia vídeos i fotos molt comprometedors. "La jove podria venjar-se i posar en dificultats" Berlusconi, ha dit Fadil.

La model ha assegurat, a més, que les convidades a les festes que passaven la nit a la residència de Berlusconi rebien més diners "perquè es quedaven per sexe".

La model ha explicat que, un cop iniciat el procediment judicial, va rebre diverses trucades perquè prengués un taxi cap a Arcore, però que mai ho va fer per por i que un desconegut li va dir que la trobada era "amb Berlusconi per arreglar la situació "i que si hi anava rebria diners.

La Fiscalia de Milà atribueix a Berlusconi un delicte d'abús de poder per haver instat que deixessin en llibertat Ruby, detinguda per un robatori, al·legant que era la neboda de l'aleshores president egipci, Hosni Mubàrak.

Els fiscals, que van basar la seva investigació en nombroses escoltes telefòniques, sostenen, a més, que Berlusconi va mantenir relacions sexuals pagant a Ruby en tretze ocasions quan aquesta tenia 17 anys, entre febrer i maig del 2010.

stats