Lady Gaga assegura que el seu vestit per a la investidura de Joe Biden era antibales

L'artista va cantar l'himne nord-americà a Washington poc després de la presa del Capitoli

2 min
Lady Gaga en una imatge d'arxiu

BarcelonaLa cantant Lady Gaga ha revelat en una entrevista que per a la seva actuació en la investidura de Joe Biden com a president dels EUA va fer servir un vestit a prova de bales. L'artista afirma que per cantar l'himne nacional nord-americà, el 20 de gener passat a la cerimònia celebrada al Capitoli, va posar-se un disseny de Schiaparelli pensat per sobreviure a un atac. "Vaig cantar amb un vestit antibales", ha explicat a Vogue.

Gaga, de 35 anys, es va presentar a la presa de possessió de Biden amb un vestit compost per una voluminosa faldilla de color vermell i una jaqueta de caixmir blau marí, decorada amb un enorme fermall metàl·lic en forma de colom. Una creació que en conjunt estava inspirada en la bandera nord-americana. “Vaig fer servir aquest disseny de Schiaparelli per a la inauguració, i ningú ho sap, però aquest és un vestit a prova de bales”, ha afegit a la revista de moda.

Al Daily mail, però, la firma que la va vestir ha matisat les seves paraules: "El vestit en si no era a prova de bales. Però no podem comentar el que ella va decidir posar-se sota", ha explicat un representant de la firma. És a dir, la confecció del vestit sí que hauria estat pensada perquè a sota li cabés una armilla antibales tot i que per si sol no seria antibales.

La por de Gaga en aquella cerimònia, en la qual va cantar Star spangled banner, es deu que Washington estava en el punt de mira de les forces de seguretat perquè dies abans havia tingut lloc l'assalt al Capitoli, una acció inaudita als EUA i propiciada per Donald Trump, que havia perdut les eleccions contra el duet format per Biden i Kamala Harris.

Gaga també ha fet altres declaracions sorprenents a Vogue. “No sé si la gent sap això de mi, però si jo no fos qui soc ara, hauria sigut corresponsal de guerra. Era un dels meus somnis”, afegeix l'artista, que afegeix que està molt orgullosa d'haver participat en la proclamació de Biden. "És un moment que valdrà la pena compartir amb els meus futurs fills", conclou.

stats