Imatge viral

Keanu Reeves apareix per sorpresa al casament d'uns desconeguts

L'actor de 'Matrix' estava allotjat al mateix hotel on els nuvis van celebrar la cerimònia

2 min
Keanu Reeves en el casament dels desconeguts

BarcelonaQuan es tracta d'organitzar un casament, les sorpreses no són sempre benvingudes. Però si arriben en forma d'un actor famós, segurament seran més ben rebudes pels nuvis. Això és el que els va passar a una parella anglesa, el James i la Nikki Roadnight, que el cap de setmana passat van tenir com a convidat inesperat del seu casament l'actor Keanu Reeves.

Segons la revista Newsweek, el James i la Nikki van triar l'hotel Fawsley Hall, a Northamptonshire, per celebrar el convit del seu casament sense saber que, el mateix dia, Keanu Reeves hi estava allotjat. Va ser el nuvi qui es va creuar amb l'actor al bar de l'hotel. "El meu marit el va veure al bar i li va dir que s'acabava de casar. El va convidar a passar pel convit i prendre una copa si li venia de gust", explica la Nikki. "Va ser molt agradable i va dir que després passaria a saludar. No sabíem si ho faria o no, però ja ens va semblar meravellós que el meu marit tingués l'oportunitat de parlar amb ell", afegeix la núvia.

Reeves va demostrar ser un home de paraula: una hora més tard de la seva conversa amb el James, un treballador de l'hotel es va acostar a la Nikki i li va dir que hi havia un convidat "molt especial" que la volia saludar. "Va ser molt emocionant. Vaig anar a saludar-lo i li vaig oferir una copa, però ell la va declinar perquè havia tingut un vol molt llarg i no es podia quedar gaire estona. Va ser molt amable i agradable i ens va felicitar pel nostre casament", detalla emocionada la núvia. L'estrella de Hollywood va enamorar tots els convidats, fent-se fotos i parlant amb tothom que s'hi acostava.

"El casament ja era perfecte i havíem tingut un dia magnífic, però l'aparició de Keanu Reeves per saludar va ser una cosa d'un altre món", confessa la Nikki, que ha compartit a les xarxes les fotos amb l'actor de Speed.

stats