Internacional 06/05/2022

Amber Heard assegura que Johnny Depp la va agredir sexualment amb una ampolla

El seu exmarit també l'hauria pegat perquè estava gelós de James Franco

3 min
Heard en un moment de la seva declaració

BarcelonaEn el segon dia de declaració en el judici que l’enfronta al seu exmarit, Amber Heard va rompre a plors al recordar les suposades agressions patides a mans de Johnny Depp al llarg dels cinc anys que va durar la seva relació. Un dels moments més durs de la jornada que va tenir lloc ahir dijous va ser quan l’actriu va recordar una brutal agressió sexual durant una estada a Austràlia el 2015.

Heard va explicar, entre plors i visiblement alterada, com Depp (que estava rodant la cinquena entrega de Pirates del Carib a Austràlia) la va agredir sexualment penetrant-la amb una ampolla repetides vegades. La violació es va produir després d’una discussió entre el matrimoni per la beguda. “M'escridassava i em deia que li havia arruïnat la vida: «T’odio, hòstia. M’has arruïnat la vida», em va dir. El mirava i ja no el veia. No era ell. No he tingut tanta por en la meva vida. Intentava comunicar-me amb el Johnny, però no el podia veure en absolut”, va relatar. “En un moment donat, tenia una ampolla trencada contra la zona de la mandíbula, i em va dir que em tallaria la cara”, va afegir. 

Depp en el judici.

L’actriu va assegurar que, tot i que no recordava la seqüència dels fets, ell la va penetrar amb una ampolla. “Recordo que no em volia moure perquè no sabia si estava trencada. Només recordo haver pensat: «Sisplau, déu meu, espero que no estigui trencada»", va dir. L’advocada de Heard va voler que aquest episodi quedés clar i per això va repreguntar a l’actriu si Depp l’havia penetrat amb l’ampolla. Heard va respondre entre plors: “El Johnny em va ficar l'ampolla a dins, i la ficava i treia una vegada i una altra”. 

Depp va escoltar la declaració de la seva exdona amb cara d’incredulitat. De fet, de la mateixa estada a Austràlia l’actor va donar una altra versió en la qual acusava la seva exdona d’haver-lo atacat a ell. Segons el seu relat, ella el va atacar amb una ampolla de vodka i això va provocar que perdés un tros de dit que va haver de ser reconstruït.

Proves gràfiques

Durant la seva declaració, Heard va descriure el seu exmarit com un home violent, incapaç de controlar l’agressivitat i amb problemes amb les drogues. A més, va presentar documents gràfics i sonors com a proves de les seves acusacions. Entre les imatges que va aportar, es veu Depp tirat a terra d’un hotel aparentment sota els efectes de l’alcohol i les drogues. “No hi havia ningú que em donés suport, així que vaig començar a fer fotos”, va dir Heard, que també va mostrar una imatge del seu llit destrossat després d’una discussió violenta.

Un altre dels episodis que va relatar Heard va tenir lloc en un avió privat que volava de Boston a Los Angeles. Durant el viatge, Depp va preguntar a Heard insistentment per la seva relació amb el també actor James Franco, amb el qual ella estava rodant Retales de una vida. Segons l’actriu, el seu marit estava gelós de les escenes que rodaven junts i va acabar bufetejant-la. “No em va fer mal, simplement em va fer vergonya que ho fes davant d’altres persones”, va detallar. 

Ahir dijous era el segon dia en què Heard declarava en el judici, que fa dues setmanes que dura. Dimecres l'actriu ja va donar alguns detalls de les presumptes agressions que va patir durant els seus anys amb Depp, al qual va conèixer mentre rodaven Los diarios del ron.

En el litigi, que s’està celebrant al comtat de Fairfax (Virgínia, EUA), Depp acusa la seva exdona de difamació per un article que va publicar al Washington Post el 2018, després del divorci, en el qual assegurava que havia patit “abús domèstic”. L’actor demana a Heard una compensació de 50 milions de dòlars per danys i perjudicis. Per la seva banda, l’actriu ha contrademandat Depp, a qui acusa d’haver iniciat una campanya de difamació contra ella. Li reclama 100 milions de dòlars.

stats