Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

El curiós vincle entre Bartomeu i Manuel Valls

1. Valls

Just fa un any, a la llotja del Parc dels Prínceps, en el París Saint-Germain - Barça, van seure de costat el vicepresident Bartomeu i el ministre de l’Interior francès, Manuel Valls. Avui un és president del Barça i l’altre primer ministre francès. Un primer ministre culer de cor, encara que ho dissimuli.

2. Rellotge

Bartomeu mai no havia portat rellotge. Pels seus 50 anys, però, va demanar a la família que n’hi regalés un: “A partir d’ara el temps sí que compta per a mi”, va dir. A cada entrevista, però, Bartomeu es treu el rellotge perquè no és un Maurice Lacroix, nou patrocinador del club.

3. Calendari

Si al referèndum d’aquest dissabte surt que sí (les últimes enquestes després del Madrid-Barça així ho indiquen), pot molt ben ser que el president que el 2021 inauguri el nou estadi no sigui Bartomeu. Caldrà un exercici de responsabilitat de la junta directiva per estar a l’altura de l’obra.

4. Benedito

Parlant de calendari, demà hi haurà roda de premsa d’Agustí Benedito, que continua preparant-se per a les eleccions pensant que seran aquest estiu. De fet, ja té Xavier Vendrell -ex-ERC- i Miquel Castelló -crac del màrqueting vinculat a Moritz- treballant per a la precandidatura.

5. Alves

El lateral brasiler, que durant anys ho ha donat tot al camp, també deixa empremta a la sala de premsa. Ahir va admetre que quan veu els Manolos de Deportes Cuatro trencaria una ampolla. Ens passa a tots. Ara, de vegades també ho faríem veient els forats que ell deixa a la defensa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF