06/05/2013

El Quart Reich

2 min

Aquest cap de setmana, el portaveu del Govern, Francesc Homs, era a Manresa, justament visitant una exposició sobre l'escriptor Joaquim Amat-Piniella, autor del clàssic K.L. Reich . Dic justament perquè ha estat des d'allà que ha demanat a Telemadrid una rectificació "en tota regla" pel seu reportatge on es comparava Artur Mas amb el nazisme i l'estalinisme. Segons publicava l'ARA, Homs troba que "només des de la ignorància i la mala fe es poden haver presentat les coses com s'han fet".

Ignorància? Si de veritat algú compara el president dels catalans amb Hitler per ignorància, és a dir, perquè creu de veritat que tenen coses en comú, vol dir que ignora moltes altres coses de la vida humana. Per exemple, com funcionen els semàfors. Ignorància, de cap manera. Comparar Mas amb els nazis és un acte maquiavèl·lic. És saber que el missatge quallarà en el sector més ignorant i voluble de la població, que, no ens enganyem, és la majoria. Fixeu-vos que el nazi sempre és Artur Mas i si l'ha d'acompanyar algú en les seves ànsies exterminadores sempre són grupuscles encaputxats. L'Oriol Junqueras, no hi és mai a l'organigrama del Quart Reich. És molt intel·ligent fer-ho així. D'aquesta manera, el sector més ignorant i voluble de la població es pensa que al Parlament de Catalunya no hi ha majoria pel dret a decidir. Es pensa, en canvi, el que toca. Que això del dret a decidir és una febrada d'Artur Mas i prou. Per tant, quan convingui en tindran prou amb el relleu d'Artur Mas.

Qui és capaç de fer guerra bruta amb un reportatge infame com aquest és capaç de tot. Pateixo, doncs, perquè suposo que hi ha algú que calcula que el procés s'acabaria el dia que un grup armat independentista català posés una bomba. I pateixo perquè és molt fàcil reclutar quatre arreplegats perquè ho facin.

stats