Caterina Gelabert
Caterina Gelabert Perelló (Llubí, 1975) és col·laboradora al diari ARA Balears des del 2021. Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de les Illes Balears, ha format part de l’equip de redacció de la revista local ‘Udol’ i ha estat col·laboradora de la revista ‘Sa Plaça’. Va començar a escriure sobre cuina el 2011 gràcies al blog ‘taulaposada’. El 2023 va participar en el cicle de conferències de l’Escola de Mallorquí de Manacor L’evolució de l’alimentació a Mallorca amb la ponència ‘De la figa a la tomàtiga. L’impacte dels aliments del Nou Món a la nostra cuina’. Ha exercit com a cuinera a domicili i des del 2022 condueix un curs de cuina mensual a Llubí. A més de la cuina és aficionada al teatre i a la fotografia formant part del grup Ibull Teatre i de l’associació fotogràfica Es Mussols.
Últimes publicacions