vinyòvol

Salut i bons vins

En una societat líquida el vi ja no és un producte de primera necessitat que podem trobar a la taula, rebost, celler o al poal de la cisterna de casa

“Hi ha una bombolla dels vins de Mallorca”

Entrevista a Andreu Manresa Montserrat, periodista i director general d’ib3

Parlant del temps

El vi neix a la vinya

“Es torna a plantejar la idea de fer la DO Mallorca”

Antoni Bennàsser i Roig · president de la DO Pla i Llevant

Amb esperit de bàrman

El vi és per gaudir, per passar gust i fer volar coloms, no és únicament per a aquells moments màgics d’estricta cerimònia amb copes i acompanyants de luxe

La felicitat de l’escursac

La Direcció General d’Agricultura i Ramaderia ha inclòs en la categoria de varietats de raïm de vinificació a les Illes Balears el raïm negre escursac

Vinyes verdes vora el mar

“L’èxit de l’enoturisme encara ha d’arribar”

Entrevista a la biòloga Marga Amat Massanet 

‘Deep dive on Mallorca’

Quan un repassa els 66 vins tastats de 12 cellers de casa nostra, observa que les puntuacions més baixes són per als vins que duen un fort percentatge de varietats foranes

Juren per la santa tassa

Una recomanació per afrontar aquestes eleccions estatals 

Aprendre a conviure

Fullejar entre glop i glop

Pedra que crema

Ramon Alabern i Montis: “Les nostres varietats són molt bones, però els fan falta les espècies”

Entrevista a un dels principals protagonistes del gran canvi en la vitivinicultura de Mallorca

El present és dels valents

El suau descens cap a l’oblit

El palo que dansa amb les bombolles

De presentacions a presentacions

De guardar vi a peça del decorat mallorquí

Què se n’ha fet, de les malalties del vi?

Dins el vi podem trobar trilions i trilions de microorganismes disposats a desenvolupar-se

El trencament de les bombolles

La denominació Cava va néixer arran del conflicte amb França per la utilització de la paraula 'xampany'

Lluís Valenciano: “El vi és una llaminadura”

Valenciano és un jove actor binissalemer que s’adonà d’aquesta magnífica combinació de vi i teatre fent peces de microteatre a la festa del Vermar

Tendència a augmentar l’entropia

Un clàssic d’aquestes dates és parlar d’aquelles tendències i novetats que podrem trobar al llarg de l’any

Por de no morir d’èxit

Potents, concentrats i alhora delicats

En ple diumenge i a les portes de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any ja deveu tenir les matèries primeres comprades per preparar dinars i sopars

Imaginem unes illes ecològiques

El cultiu ecològic ja no és una dèria de quatre bojos hippies ecologistes hiperventilats, sinó que continua expandint-se de manera lenta però sense parar

S’acosta l’hivern

Novells de Santa Maria

La XVI Festa del vi novell de Santa Maria del Camí ja ha acabat, però els vins es mantenen a l’espera de ser comprats

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Següent >