Publicitat
Publicitat

vinyòvol

Grimalt & Cedó Power

A  tothom li agrada que, de tant en tant, li donin una ditada de mel

Minerali... què?

Una de les paraules que més fortuna ha fet els darrers anys en el sector vitivinícola per descriure un vi és mineralitat

Darreres anotacions del 2017

Se’m fa difícil escriure sabent que serà llegit el darrer dia de l’any

Raïms per fer festa

La incertesa del futur

Mentre als cellers hi ha una feinada preparant comandes i fent els presents de Nadal, les vinyes i els vins estan reposant plàcidament, els enòlegs tenim una de les feines més grates

El vi bullit

L’atreviment de les noves fornades

A cada glop de vi podem assaborir les noves generacions d’elaboradors que s’obren pas de manera quasi silenciosa però amb fermesa

Joan Mora i Palou: “En el món del vi hi ha una saturació d’idees”

Doctor en química i el primer enòleg titulat de Balears

Elogi al vi novell de barral

La batalla del glifosat

L’autorització i control dels fitosanitaris l’hem deixat en mans de les autoritats competents europees

El most cinematogràfic

Possible pujada de preus

La quantitat i les perspectives de venda són alguns dels factors que duen als vinaters a plantejar-se aquesta opció

Els miserables del boicot

Recuperant la història

La verema i el rus

Ja s’ha acabat la verema 2017; els ceps s’han alleugerit, encara que a la vinya queda una mica més de feina abans que en caiguin les fulles

A problemes, solucions

La vida és una successió de problemes que s’han d’anar resolent com un bonament pot

Les aparences enganen

Ens podem sentir gratament enganats quan un fruit desagradable en rosegar-lo es converteix en el més preciós i delicat suc de vida

No siguem ases

Vull entrar en aquests tòpics dels joves, la festa i l’alcohol

Somni d’una nit d’estiu

Allò que era habitual o tradicional fa uns anys ara no ho és tant

Fer vins per a distribuïdors

Hi ha una gran quantitat de les anomenades marques blanques que no estan relacionades amb preus baixos ni qualitats baixes, sinó que es fan perquè els distribuïdors s’estan implicant cada dia més en l’elaboració dels vins

El que no es comunica no existeix

Un dels errors més greus que ha comès el sector vitícola és la malaltissa idea de relacionar el vi amb l’elitisme i la sofisticació

La vie en rose

Aquest pròxim dissabte, 15 de juliol, es durà a terme a Portocolom la II Fira del vi de l’estiu, organitzada per la DO Pla i Llevant

La curolla cervesera a Mallorca

Vins d’estiu

El que quasi tots cercam són begudes més lleugeres, amb aromes i gusts afruitats, que ens refresquin la gola i ens aportin un cert alleujament

Els hotelers que xiuxiuegen als raïms

Admirats per uns i odiats per d’altres, els hotelers, des de fa incomptables anys, no deixen indiferent a ningú

Ens ho creim?

Nosaltres encara no ens creiem que som molt bons i, mentre la majoria de la població illenca continuï amb actituds servils, no hi ha res a fer

Guillem Vicens Xamena: “El sector vitícola va a l’alça”

El nou president de l’associació Petits Cellers ha pres el relleu a Andreu Oliver

Entre el Rin i Vosges

Els vins que elaboren són el reflex d’una manera de ser que no sembla ni alemanya ni francesa

< Anterior | 1 | 2 | 3 | Següent >