Ara Balears
Portada
Última hora
Descobreix
Edició paper
27/04/2024
Seccions
Opinió
Política
Internacional
Societat
Economia
Cultura
Part Forana
Esports
Vídeo
Magazins
Diumenge
Criatures
Emprenem
Llegim
Mengem
Motor
Fluor
Feminismes
Serveis
Hemeroteca
Newsletters
Revistes digitals
Mots encreuats
La Veu del Lector
Bústia d'investigació
ada parellada
Sílvia Soler
Reflexions post 'festum'
Opinió
| 12/01/2024
Les històries de gastronomia i cuina més llegides aquest 2023
Suplements
| 28/12/2023
“L’amor és posar-te unes sabatilles després de caminar molt”
Suplements
| 18/08/2023
Amanida de mongeta tendra, nectarina i olivada
Suplements
| 17/08/2023
Risotto amb vegetals i pesto
Suplements
| 09/08/2023
Mengeu sopes, que el fred és viu
Suplements
| 23/01/2023
Sofregits, bullits, forn i batedora: els 4 passos de la “cuina en un dia”
Suplements
| 21/10/2022
Deu consells per fer carmanyoles gurmets i saludables
Societat
| 19/10/2022
¿La teva carmanyola de cada dia és saludable?
Suplements
| 18/10/2022
Set idees per no malbaratar el menjar a l'estiu (i tot l'any)
Economia
| 15/08/2022
Síndria amb 'cheesecake', amb Ada Parellada
Suplements
| 22/02/2022
Com es fa el pastís de pastanaga? Recepta de la cuinera Ada Parellada
Suplements
| 22/02/2022
Síndria, meló i l’agost, el triangle de l'estiu
Suplements
| 09/08/2021
Portada
Última hora
Descobreix
Seccions
Perfil