Moto 2
Esports 14/11/2013

Viñales i Salom s'estrenen a Moto2

El recent campió de Moto3 i el pilot balear han completat les seves primeres voltes amb la Kalex de l'equip Tuenti HP en uns tests realitzats al circuit Jerez

Ara
1 min
Maverick Viñales, durant el test a Jerez / MOTOGP.COM

BarcelonaMaverick Viñales i el que ha estat un dels seus màxims rivals a Moto3, Luis Salom, han debutat aquest dijous com a pilots de Moto2. Tots dos corredors, que ja són nous alumnes de l'equip Tuenti HP de Sito Pons, han donat les seves primeres voltes amb les Kalex al circuit de Jerez de la Frontera.

El pilot de Roses ha registrat el quinzè millor temps de la sessió amb un crono de 1:44:611. D'aquesta manera, després d'haver completat un total de 102 voltes, Viñales s'ha quedat a 1,9 segons del millor temps de la jornada, que l'ha enregistrat Thomas Luthi amb 1:42:662. Per la seva banda, Salom ha realitzat gairebé 70 voltes i ha finalitzat vintè amb un temps de 1:46:061.

El recent campió de Moto 3 ha fet una valoració molt positiva d'aquesta primera presa de contacte. "Estic molt content. La moto és molt divertida. He fet un bon temps, però crec que encara hem de millorar bastant, trobar la bona configuració i adaptar-nos. Estic amb una gent molt professional, que ha treballat amb Pol [Espargaró] i crec que he de gaudir d'una experiència" ha confessat Viñales.

També Tito Rabat s'ha estrenat amb la Kalex del Marc VDS Racing Team, l'antic equip del britànic Scott Redding. El pilot barceloní ha marcat un dels millors cronos del dia (1:42:962) tot i la caiguda que ha patit al matí. Aquesta jornada, d'altra banda, ha suposat el debut de l'equip Caterham Motor Racing a la categoria, on s'estrena amb un planter format pel californià Josh Herrin i el francès Johann Zarco.

stats