RUGBI
Esports 31/08/2014

Segon triomf de la USAP de Perpinyà a la segona divisió francesa

L'equip català ha superat el Massy per 42 a 21 malgrat començar malament el partit

BarcelonaSegon triomf de la USAP a la segona divisió francesa. L'equip de Perpinyà, després de perdre la categoria per primer cop en tota la seva història, ha sumat un segon triomf contra el Rugby Club Massy Essone per 42 a 21 i lidera la classificació del torneig Pro2.

L'equip visitant ha sorprès amb un assaig de Bakary Meite als 2 minuts de joc. Malgrat un xut a pals de Tommy Allan, l'inici de partit de la USAP ha estat fluix, i els visitants han aconseguit una segona marca, ara gràcies a Joachim Algisi, per situar-se 3-14 als 20 minuts.

La reacció catalana ha arribat abans del descans amb un assaig de Tommy Allan que ell mateix ha transformat. Del 10 a 14, ràpidament s'ha passat al 17 a 14 amb un segon assaig, de Benjamin Beaux. I abans del descans, Sione Piukala ha aconseguit una tercera marca (24-14).

A la segona part, el central de Tonga Piukala ha anotat un segon assaig (32-14). El Massy ha aturat l'espectacle local amb un assaig de Sekou Macalou, però en cap moment ha perillat el triomf d'una USAP que s'ha permès anotar un darrer assaig gràcies a Dimitri Basilaia.

El proper partit de la USAP serà al camp del Tarbes.