LLIGA FEMENINA
Esports 17/04/2015

L'Spar Citylift afronta la primera final de la seva història

El conjunt gironí juga davant del Perfumerías Avenida de Salamanca el primer partit de la final, sense l'etiqueta de favorit, però amb molta "il·lusió"

Efe
1 min
Noemí Jordana / FEB

BarcelonaL'Spar Citylift Girona juga aquest dissabte (19:30 hores, Teledeporte) el primer partit de la primera final de la Lliga Femenina de bàsquet de la seva història. El seu rival és el Perfumerías Avenida de Salamanca. L'equip castellà es perfila com a favorit, però les gironines s'aferren a la il·lusió per tractar de guanyar la primera final de la seva història.

L'equip català només havia arribat amb anterioritat a una semifinal, però la seva victòria en el duel davant del Conquero l'ha portat a aquesta cita històrica. El conjunt dirigit per Roberto Íñiguez jugarà amb l'avantatge de no ser favorit ni per plantilla ni per trajectòria, tot i que ha sortit guanyador en els dos enfrontaments en el que s'han vist les cares els dos equips aquesta temporada.

L'objectiu és, per tant, repetir gesta i la capitana Noemi Jordana apel·la a aquesta "il·lusió", encara que subratlla que el factor pista juga en contra. "Espero que la gent estigui contenta amb el que s'ha aconseguit i, ara, intentarem rematar i aconseguir el títol", ha assenyalat Jordana, mentre que una ex jugadora del Perfumerías Avenida com és Jael Freixenet assenyala del seu actual club que "cada any va a més "i es mostra convençuda de les opcions" reals "dels seus.

stats