Esports 24/04/2019

Rubi: "Europa queda més lluny, però intentarem acostar-la al camp del Betis"

El tècnic de l'Espanyol considera "just" l'empat en un partit de domini altern

Roger Requena
2 min
Rubi, durant el partit contra el Celta

Cornellà de LlobregatRubi ha qualificat de "resultat just" l'empat obtingut per l'Espanyol davant el Celta (1-1), i que deixa els blanc-i-blaus pràcticament descartats de la lluita per la setena posició. El tècnic de l'Espanyol ha explicat que ha sigut "un partit molt igualat i competit" amb "fases de domini de dos equips que, quan no s'han posat nerviosos, han jugat bé". Rubi ha reconegut que "Europa queda més lluny", però ha avançat que sortiran "a guanyar" al camp del Betis per intentar "que torni a quedar més a prop". "L'últim tren? Hem d’intentar acostar-nos a un partit respecte a l’Athletic", ha afegit el tècnic de l'Espanyol, que tot i reconèixer que "té mal regust", ha deixat clar que "el rival ha fet coses bé".

El preparador maresmenc ha lamentat que els gallecs els robessin la pilota durant força moments del partit i ha elogiat especialment els minuts de bon futbol del seu equip, a qui li ha faltat "encert" i li han sobrat "nervis i precipitació": "Hem jugat molt bé. El gol que hem fet és un golàs, de combinació i de buscar l’esquena. Però és complicat fer un partit complet, és un dels equips que combina més. La pena ha sigut no haver aconseguit el segon gol. És una pena no haver-nos acostat al setè lloc, però no es pot retreure res a l’equip, ho ha entregat tot".

Rubi ha insistit en les fases de bon joc del seu equip, que s'han acostat molt a la versió que ell demana. "Hem fet passades en horitzontal, però també directes cap endavant. Fa goig veure jugar aquests jugadors, però estem exigint molt, volem que els jugadors donin una resposta física alta pocs dies després. Hi ha equips que ho passen molt malament. Nosaltres tenim almenys la capacitat de no patir i de mirar amb humilitat cap amunt". El tècnic ha lamentat que han acusat el cansament acumulat per haver jugat pocs dies enrere, especialment a la segona part.

També li han preguntat per dos noms propis. Sobre Naldo, lesionat al segon temps, ha explicat que pateix "una estrebada isquiotibial" i que "ha aguantat tant com ha pogut". De Wu Lei, n'ha destacat "l'espurna" que ha tingut durant tot el partit. "El valoro bé, quan sabem explotar les seves virtuts és molt útil. Ha treballat molt bé en defensa. Els hem sorprès amb Melendo per dins i ell per fora. Ha fet un bon partit".

stats