LIGA BBVA
Esports 23/09/2014

El Madrid goleja l'Elx amb quatre gols de Cristiano Ronaldo (5-1)

L'Elx ha marcat primer i ha protestat la piscina de Marcelo en el segon gol local

Ara
Marcelo i Cristiano Ronaldo

BarcelonaCristiano Ronaldo ha marcat quatre gols en un partit amb dues cares. L'Elx ha fet patir el Madrid durant els primers 30 minuts de joc però després s'ha vist superat per un equip amb moltes rotacions. Ancelotti ha fet jugar per primer cop Keylor Navas a la porteria del Madrid, deixant Casillas a la banqueta. Amb homes com Isco i Ilarramendi titulars, el Madrid ha patit molt per la velocitat d'un Elx que ha marcat primer quan Cristiano, intentant rebutjar una pilota, ha comès penal. Edu Albacar ha superat l'estirat de Keylor Navas fent el 0-1 i poc després Marceloa ha vist la groga per una falta que gairebé acaba amb el 0-2.

La reacció blanca ha arribat amb un gol de Gareth Bale. Amb 1-1, Clos Gómez ha protagonitzat una greu errada quan ha xiulat penal en una jugada en que Marcelo s'ha deixat caure sol dins de l'àrea-. La decisió, molt protestada per l'Elx, ha acabat amb el primer gol de Cristiano, de penal. El mateix portuguès ha marcat el seu segon gol abans del descans.

A la segona part el partit s'ha ensopit. L'Elx ha intentat atacar sense sort i Cristiano ha fet festa grossa amb dos gols més, un de penal. Autor de quatre gols, Cristiano ja en porta 8 gols en els darrers tres partits del Madrid. L'equip d'Ancelotti de fet, ha marcat 18 gols contra el Basilea, el Deportivo i l'Elx.