Espanyol
Esports 06/05/2014

Pizzi entra a la llista preliminar de Portugal per al Mundial

La participació del migcampista portuguès amb l'Espanyol ha anat de menys a més durant la temporada i ara s'ha convertit en una peça clau a l'onze titular

Efe
1 min

BarcelonaEl migcampista de l'Espanyol Luis Miguel Afonso Fernandes 'Pizzi' forma part de la primera convocatòria de la selecció de Portugal per disputar aquest estiu el Mundial del Brasil, tal com ha informat l'entitat blanc-i-blava a través d'un comunicat.

El seleccionador portuguès, Paulo Bento, informarà de la llista definitiva el 19 de maig. Els futbolistes escollits faran una estada els dies 21, 22 i 23 de maig a la localitat portuguesa de Cascais. El 2 de juny, el combinat viatjarà als Estats Units fins al 10 del mateix mes, quan es desplaçaran al Brasil.

Des que va arribar a l'Espanyol, Pizzi mai ha amagat que el seu principal objectiu era participar en el Mundial. El protagonisme del migcampista amb la selecció ha anat de més a menys durant el curs i ara espera recuperar-lo. El seu paper a l'Espanyol ha adquirit més importància i espera que això sumi per convèncer Bento.

L'entrenador blanc-i-blau, Javier Aguirre, l'ha convertit en els últims partits d'aquesta campanya en un futbolista rellevant a l'onze inicial. El jugador portuguès, cedit pel Benfica fins al 30 de juny, ha disputat aquesta temporada 27 partits de Lliga i sis de Copa del Rei.

stats