Espanyol
Esports 26/03/2014

Pizzi: "El derbi no és una final"

El migcampista portuguès de l'Espanyol, autor del gol decisiu a Màlaga, celebra que la visita del Barça agafi l'Espanyol amb 40 punts

N.a.
2 min

BarcelonaA quatre dies de rebre el Barça a Cornellà-El Prat, l'ambient al vestidor de l'Espanyol és molt bo, ple de moral. "La victòria a Màlaga ens dóna més confiança per afrontar un partit tan especial com aquest. Era una victòria molt important, ja gairebé tenim confirmat el nostre objectiu", ha afirmat Pizzi, l'autor de l'1-2 a la Rosaleda.

"Sabem que és un partit molt complicat –ha dit, analitzant el derbi–. El Barça té jugadors que et poden solucionar un partit ells sols. Però és un derbi, és especial per a l'afició i nosaltres sortirem amb ganes, amb la intenció de fer un bon partit i guanyar per tancar ja la salvació". En aquest sentit, el fet que l'Espanyol ja tingui 40 punts "treu pressió", un context que el portuguès considera una tensió afegida que és millor evitar per jugar amb més tranquil·litat. "No és una final. És un partit més, tal i com estem en la classificació. Però és un derbi i volem donar una alegria a la nostra afició", ha assegurat.

Pizzi ha reconegut que l'equip es troba "en un gran moment" i cada cop "fa millor futbol". En el terreny individual, reconeix que els minuts que està rebent ara l'animen. "Quan et fan jugar i tens la confiança de l'entrenador, tot va molt millor. Estic tranquil i content", ha dit. I ha repassat la seva trajectòria a l'equip fins ara. "Sempre he donat el meu màxim. El meu moment d'ara és fruit del meu treball. Espero seguir així fins al final. Podem fer coses boniques".

Pizzi ha recordat amb entusiasme el 4-5 contra el Barça que va viure a Riazor quan era jugador del Deportivo de la Corunya i ha esquivat la polèmica amb els àrbitres. "Som jugadors, hem de fer la nostra feina al camp. Ells ja fan la seva", s'ha limitat a dir. Preguntat per Sergio García, el seu company ha repartit elogis al capità blanc-i-blau, però ha negat que l'equip tingui "dependència" d'ell.

stats