MOTOCICLISME
Esports 24/03/2015

Márquez, amb "moltes ganes" de començar la temporada de MotoGP

El pilot de Cervera i el seu company d'equip, Dani Pedrosa, valoren l'inici de la temporada a Qatar i resten importància al fet de no haver pogut entrenar la setmana passada per la pluja

Efe
1 min
Marc Márquez, campió del món de MotoGP / TOSHIFUMI KITAMURA / AFP PHOTO

BarcelonaL'actual campió del món de MotoGP, Marc Márquez, ha parlat sobre l'inici de la competició, aquest cap de setmana a Qatar. El pilot català ha explicat que l'hivern se li ha fet llarg i que arriba amb "moltes ganes" a la primera cursa de la temporada tot i n o haver pogut realitzar entrenaments la setmana passada per culpa de la pluja.

A més a més, el d'Honda ha assegurat que el de Qatar no és un dels seus "circuits preferits", però que de totes maneres "és divertit rodar-hi". Tot i això ha destacat que encara no se sap ben bé quin serà el rendiment de la moto en el circuit: "Necessitem unes rondes d'entrenament en les tres categories per netejar el circuit i que agafi goma per veure el rendiment que tindrem", ha assegurat el pilot.

El seu company d'equip, Dani Pedrosa també ha valorat l'inici de la temporada, que ha assegurat que estan "llestos" per posar a prova la moto i veure els resultats de la feina de la pretemporada. Pedrosa s'ha mostrat confiat tot i els problemes per entrenar degut a la pluja: "El nostre programa d'entrenament es va veure alterat per la pluja a Qatar, però tenim confiança en fer les coses bé", ha explicat el català.

stats