HOQUEI PATINS
Esports 25/01/2014

Un Payero estel·lar condueix el Cerceda cap a la Copa del Rei d’hoquei patins (12-1)

Els homes de Juan Copa golegen un Vilanova que acaba la primera volta sense sumar cap punt i acompanyaran el Barça, el Liceo, el Voltregà, el Vic, el Reus, el Vendrell i el Lleida en el sorteig de dimarts

Jordi Graell
2 min
El Cerceda jugarà la Copa d'hoquei patins

BarcelonaLa quinzena i última jornada de la primera volta de l’OK Lliga ha servit perquè el Cerceda aconseguís l’últim bitllet per a la Copa del Rei. Els gallecs han apallissat el Vilanova per 12-1, amb un Martín Payero estel·lar amb sis gols, i d’aquesta manera els homes de Juan Copa seran al sorteig de dimarts, que es realitzarà a la Paeria de Lleida, mentre que els vilanovins signen la pitjor primera volta de la història de la competició amb zero punts i una diferència de gols desfavorable de 81. Com a caps de sèrie hi participaran el Barça, que ha derrotat per 4-1 el Vic, que tot i la derrota també acaba entre els quatre primers; el Liceo, que ha passat per sobre del Moritz Vendrell per un contundent 9-1, i el Voltregà, que ha empatat 2-2 a la pista del Reus.

Pel que fa a la resta d’equips participants, ja tenien el bitllet assegurat el Reus, el Vendrell i l’ICG Software Lleida. Els lleidatans han fet un pas enrere en la lluita per la permanència en perdre per 1-3 amb el Tordera en el mateix escenari en què es disputarà la Copa, el pavelló Onze de Setembre de la capital de la Terra Ferma. En canvi, el Noia Freixenet, que ha guanyat el Muralla Òptica Blanes per 3-1; el Monbus Igualada, que ha guanyat a Lloret per 4-5, i el Calafell Tot l’Any, que ha obtingut el triomf a la pista del Vilafranca Capital del Vi per 1-2, s’han quedat a les portes de classificar-se per la cita de Lleida davant l’espectacular victòria del Cerceda, que es classifica en tenir un millor ‘goal average’ general que el Noia i l’Igualada, amb els mateixos punts que els gallecs.

Ple català a la Copa de la Reina

A l’OK Lliga femenina, per primera vegada a la història a la Copa de la Reina, tots els participants seran catalans. A falta d’una jornada per al final de la primera volta, les victòries del Palau Plegamans i el Vilanova han donat el bitllet a aquests dos equips, que acompanyaran el Voltregà i el Manlleu en una fase final que es disputarà a Lloret de Mar els propers 15 i 16 de febrer.

stats