FUTBOL
Esports 01/02/2019

El Nàstic 2.0 es posa en marxa al camp del Rayo Majadahonda

Els granes, amb onze altes en aquest mercat d'hivern, són cuers de Segona (18 h)

Ara
1 min
Els jugadors del Nàstic, agafant l'AVE per anar a jugar contra el Rayo Majadahonda

TarragonaEl Nàstic visita el camp del Rayo Majadahonda (18 h) en el primer partit després de tancar-se el mercat d'hivern, en què els granes han fet fins a onze fitxatges i han donat la baixa a onze jugadors. Tot per aconseguir que els tarragonins abandonin l'última posició de Segona A i aconsegueixin la permanència.

El tècnic grana, Enrique Martín, haurà de seleccionar entre les seves noves incorporacions per aportar més consistència a un equip que és a sis punts del seu rival d'aquest dissabte.

La setmana ha sigut estranya a la capital tarragonina, amb jugadors diferents en cada sessió d'entrenament, i amb la necessitat imperiosa de sumar de tres en tres per poder continuar somiant la salvació.

Bernabé Barragán tornarà a la porteria acompanyat en la defensa per una línia de cinc jugadors, en què Abraham i Pipa actuaran de carrilers, mentre que Noguera, Villanueva i Salva seran els centrals.

Al mig del camp hi jugaran Imanol i Fali, amb Barrada una mica més avançat per servir pilotes als dos puntes, que seran Luis Suárez i Sadik.

Serà una incògnita saber el rendiment dels nous jugadors, que hauran de fer una pretemporada exprés, per acoblar-se a una plantilla que necessita puntuar amb urgència per continuar aspirant a salvar la categoria.

stats