FUTBOL CATALÀ
Esports 31/05/2015

El Nàstic supera l'Osca i aconsegueix l'ascens a la Lliga Adelante

No ha tingut tanta sort el Reus, que ha empatat amb el Racing Ferrol (1-1) i diu adéu al somni de l'ascens

Els jugadors del Nàstic celebren l'ascens a la Lliga Adelante / NÀSTIC

BarcelonaEl Nàstic de Tarragona ha aconseguit aquest diumenge tornar a Segona Divisió. El conjunt grana, que a l'anada va empatar a zero contra l'Osca, ha superat el conjunt aragonès en el partit de tornada, disputat aquest diumenge al Nou Estadi de Tarragona (3-1).

La primera part ha estat molt igualada i cap dels dos equips ha aconseguit bellugar el marcador. Però després del pas pels vestidors, els tarragonins s'han posat les piles. Dos minuts després de la represa, Lago Júnior marcava el primer per al Nàstic. I al minut 59, David Rocha ampliava distàncies en el marcador després de superar el porter de l'Osca amb un cop de cap. A les acaballes, quan faltaven menys de 10 minuts per al final del partit, Marcos ha aprofitat una errada de la defensa visitant per marcar un golàs i sentenciar el partit i l'ascens a la Lliga Adelante. En l'afegit, Mainz només ha pogut maquillar el marcador per a l'Osca.

El Reus, per la seva banda, no ha tingut tanta sort. Els de Natxo González, que necessitaven remuntar un 1-0 de l'anada, han vist com el Racing Ferrol s'avançava en la marcador amb un gol de Marcos Álvarez (min 70). Tot i que els roig-i-negres han aconseguit empatar amb un gran gol de Fran Carbia (min 82), els reusencs necessitaven fer-ne dos més per passar a segona ronda, un fet que no s'ha produït. Així doncs, el Reus diu adéu al somni de l'ascens a Segona A.