Futbol
Esports 02/07/2022

Miquel Bestard renuncia a la presidència de la FFIB

Tot i això, encara podria conservar el seu lloc com a vicepresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol

ARA Balears
1 min
Miquel Bestard, Vicepresident de la Federació Espanyola de Futbol

PalmaEl president de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB), Miquel Bestard, ha renunciat al càrrec com a president de l'organisme després de 19 anys de trajectòria i quatre mandats i mig. Tot i això, segons ha informat Europa Press, encara podria conservar el seu lloc com a vicepresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) després de la petició del president, Luis Rubiales.

Durant l'assemblea general ordinària de la FFIB d'aquest dissabte al Palau de Congressos, Bestard ha anunciat la seva decisió. "Vaig entrar a la FFIB el 1987, vaig ser seleccionador i campió d'Espanya, president del Comitè d'Entrenadors durant vuit anys, però ara ha arribat el moment de deixar-ho. Als meus gairebé 80 anys, les forces van minvant, he de centrar-me en la meva família i en la meva salut", ha assenyalat.

El mandatari balear assegura que deixa "una federació moderna i sanejada" i que toca "donar pas a noves generacions", a més d'afirmar que Pep Sansó ostentarà el càrrec de president fins que expiri el mandat, el 2024.

stats