Esports 19/09/2021

Marcus Cooper Walz, campió mundial en K2 500

ARA Balears
1 min
Imatge de la darrera jornada en el Mundial de Copenhaguen.

PalmaEl piragüista mallorquí Marcus Cooper Walz s'ha proclamat aquest diumenge, al costat del gallec Rodrigo Germade, campió mundial en K2 500, en la darrera jornada del Mundial, que se celebra a Copenhaguen. Segons ha informat Europa Press, després de conèixer-se la notícia, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha felicitat l'esportista mallorquí, celebrant que "mai es cansi de fer història".

"Quin any, Marcus Cooper Walz!", ha començat dient la dirigent autonòmica en un missatge de Twitter, en el qual ha recordat que el piragüista ha aconseguit aquest 2021 la seva segona medalla olímpica i aquest mateix diumenge, per segona vegada, ser campió del món.

"No et canses mai de fer història, ni nosaltres de celebrar els teus èxits", ha afegit Armengol, qui ha conclòs el seu missatge amb un "ets molt gran, enhorabona crac".

També el vicepresident del Govern i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, s'ha sumat a la felicitació a Cooper Walz. "Continua fent història. Enhorabona, campió", ha dit Yllanes a través de les xarxes socials.

stats