2A DIVISIÓ B
Esports 09/09/2017

El Mallorca vol mantenir-se sòlid... i imbatut

L’Atlètic Balears visita el València Mestalla, el Formentera rep l’Ontinyent i la Penya viatja a Lleida

Ara Balears
2 min
L’entrenador del Mallorca, Vicente Moreno, en roda de premsa.

PalmaEl Mallorca cercarà avui (12 hores) mantenir la solidesa que en aquest principi de curs li ha permès continuar imbatut i sense encaixar cap gol en les tres jornades que s’han disputat. Els vermells reben a Son Moix el dotzè classificat, l’Atlètic Saguntí, amb la intenció de tornar al camí de la victòria després de dos empats a zero consecutius (un, la setmana passada en el derbi palmesà davant l’Atlètic Balears, i l’altre, aquest dimecres en el duel de Copa del Rei contra el Lleida que va suposar la seva eliminació en la tanda dels penals). Per aconseguir-ho, hauran d’afinar un punt de mira que en els darrers duels no ha estat ben calibrat.

Ho explicava l’entrenador del Mallorca, Vicente Moreno, en la prèvia. Els nervis no han de fer acte de presència en l’equip, perquè això impedeix que s’aconsegueixi transformar les ocasions que es generen en gols. “L’exemple és Cedric. Durant la pretemporada, tot el que tocava era gol. Ara, a tots els partits n’ha tingut oportunitats clares, però no la sort de finalitzar-les. Si no, comptaríem els partits per victòries. Són ratxes que es tenen i cal estar tranquils. És important que ho afrontin amb naturalitat”, va analitzar el tècnic valencià. I és que, malgrat que no s’estigui encertat de cara a la porteria rival, el Mallorca s’ha convertit en un dels quatre únics equips de tota la Segona Divisió B (San Sebastián de los Reyes del grup I i Burgos i Barakaldo del grup II) que, de moment, no ha encaixat cap gol.

Els vermells s’enfronten a un adversari que ocupa la dotzena posició de la classificació després d’haver sumat un triomf, un empat i una derrota. Respecte del contrincant, Moreno va destacar que les circumstàncies del duel marcaran si el Saguntí es tanca en defensa. “No sé si s’arreplegaran en defensa, les circumstàncies et van marcant. També dependrà de com de bé estiguem nosaltres. Si tenim la superioritat que volem, els obligarem a estar darrere”, va indicar. De totes maneres, va recordar que són “ràpids” a l’hora de fer transicions de defensa a l’atac, per la qual cosa s’haurà d’estar atent a les possibles pèrdues de pilota.

El Formentera rep un clàssic

El Formentera, que es va classificar per a la següent ronda de la Copa del Rei, rep un clàssic del grup III de la Segona B, l’Ontinyent (12 hores). Amb els mateixos punts que els de Tito Garcia Sanjuan, el Formentera s’enfronta a un rival amb ofici en la categoria. Això provocarà que els formenterers hagin de prestar una atenció especial a qualsevol detall del joc. No poden concedir ni un mil·límetre.

Per la seva banda, tant l’Atlètic Balears com la Penya Esportiva Santa Eulària juguen a domicili. Els blanc-i-blaus visiten el València Mestalla (12 hores) amb la clara intenció d’aconseguir una victòria que els catapulti a la zona de privilegi. Davant tindran un contrincant que ha sumat sis punts i que només ha perdut contra la Penya Esportiva, la setmana passada.

Precisament, la Penya Esportiva tractarà de donar continuïtat al triomf obtingut en la visita que haurà de retre al Lleida. No serà senzill, perquè els de la Terra Ferma no han perdut cap partit i arribaran al matx amb la moral que suposa haver eliminat el Mallorca de la Copa del Rei.

stats