BUNDESLIGA
Esports 19/03/2016

Un sol gol de Lewandowski a Colònia (1-0) acosta més el Bayern al títol de Bundesliga

El Wolfsburg, rival del Madrid a la Champions, empata al descompte a casa contra el modest Darmstadt

Isaac Lluch
Lewandowski, celebrant el seu gol amb Coman

BarcelonaTres dies després d’acabar amb la llengua fora, absolutament exhaust per haver jugat una pròrroga contra la Juve i per l’emoció d’una classificació 'in extremis' per als quarts de final de la Lliga de Campions, el Bayern ha esgarrapat avui a Colònia un triomf importantíssim per avançar cap al seu quart títol de Bundesliga consecutiu. Un únic gol de Lewandowski, al minut 10, ha servit a l’equip de Pep Guardiola per augmentar a vuit punts el seu avantatge en el liderat, a l’espera del que faci aquest diumenge el Borussia Dortmund en la seva visita a Augsburg. Al final de la jornada en quedaran tot just set per a la conclusió del campionat.

El conjunt bavarès no falla ni canviant cinc jugadors de cop respecte a l’alineació que va ser titular contra la Juve. El quadre muniquès s'ha mostrat molt superior davant un rival molt defensiu que, això sí, ha tingut l’encert d’acabar collant al segon temps amb alguna ocasió que bé podria haver costat un disgust als visitants. L’equip de Guardiola, al capdavall, ha acabat sumant un nou rècord: amb només 13 gols encaixats en 27 jornades, el Bayern fa història també pel seu rendiment defensiu.

Qui no està per gaires tardes de glòria és el Wolfsburg, pròxim rival del Reial Madrid a la Lliga de Campions. El conjunt finançat per Volkswagen és vuitè i ja té la zona classificatòria per a l’Europa League a tres punts de distància després de punxar a casa contra el modest Darmstadt (1-1). Només el bon estat de forma de Schürrle ha permès al Wolfsburg empatar al descompte el partit. “Contra el Madrid sabem que necessitarem un rendiment ben diferent”, s'ha resignat el tècnic local Dieter Hecking.