Bàsquet - Lliga Endesa
Esports 11/12/2022

Una victòria tan lletja com necessària: l'Instant Replay de l'ARA

Sarunas Jasikevicius reconeix que el Barça no passa per un bon moment

2 min
Nikola Kalinic, en defensa

BarcelonaUn Barça amb cinc baixes va evitar la tercera derrota consecutiva gràcies a una victòria a la pista d'un combatiu Río Breogán. Sarunas Jasikevicius ja intuïa que el triomf no seria senzill. "Hem aconseguit una victòria treballada i merescuda. Hem anat de menys a més, millorant la defensa. Sabíem que patiríem perquè estem passant per un mal moment. Hem sabut guanyar de manera lletja", va resumir.

Sergio Rodríguez i Dani Pérez.

Quan amb el màxim no n'hi ha prou

Vuit derrotes en els últims nou partits han encès les alarmes al Baxi Manresa. Un últim quart molt positiu no va servir per guanyar a la pista del Reial Madrid. "Hem fet un molt bon partit. És dur saber que hem estat a prop del nostre màxim i, en canvi, no hem tingut cap opció de guanyar. Esperem tenir aquesta mentalitat sempre. No ens hem de queixar de les lesions. Hem de treballar per donar el nostre millor nivell, la resta no ens ha de preocupar", va analitzar Pedro Martínez.

Bojan Dubljevic i Marc Gasol.

Sense defensa no hi ha tàctica

El Bàsquet Girona no troba la tecla per redreçar la situació. Un parcial de 34-9 en el tercer període va acabar amb opcions a la Fonteta de l'equip gironí, que va encaixar la seva cinquena derrota consecutiva. El conjunt català va rebre 104 punts i 20 triples. "Les tàctiques passen a un segon nivell. El més important és jugar amb concentració o intensitat, que és el que ha fet el València Basket", va resumir Aíto García Reneses.

Andrés Feliz.

L'heroi és el col·lectiu

El Joventut va tombar dissabte el líder i bona part de la culpa la va tenir Andrés Feliz, que va protagonitzar un últim quart magistral contra un rival del nivell de Marcelinho Huertas. "Sense el seu partit no hauríem fet el que hem fet, però sempre em pregunteu individualment. Ha fet la seva feina, com tots els seus companys. No hem deixat de creure i hem jugat bé a bàsquet", va resumir Carles Duran, que va preferir posar l'accent en la resposta col·lectiva.

stats