Bàsquet - Lliga Endesa
Esports 15/01/2023

La tècnica més surrealista a Sadiel Rojas: l'Instant Replay de l'ARA

El jugador ha tombat per accident un dels àrbitres del partit contra el Barça

2 min
Els àrbitres de l'UCAM Múrcia-Barça

BarcelonaSadiel Rojas és el jugador més incòmode de la Lliga Endesa per als rivals. L'aler pivot va ser sancionat amb una tècnica quan estava celebrant des de la banqueta un triple de l'UCAM Múrcia contra el Barça i va tombar per accident un dels àrbitres. “Els criteris són difícils d'entendre. No m'havia trobat mai amb una situació així. Era un moment clau i el partit s'ha aturat per una situació gens habitual. Ha tingut mala sort, és surrealista”, va dir Sito Alonso.

Joel Parra es disfressa de Dennis Rodman

El Joventut es va quedar a un pam de la victòria a la pista del Cazoo Baskonia. Kyle Guy va fallar un triple final decisiu en una tarda en què Joel Parra va capturar 16 rebots. Carles Duran va mantenir l'aler de 22 anys durant 36:49 minuts sobre el parquet. "Espero que ens puguem recuperar de l'esforç, perquè hem jugat bé", va dir l'entrenador de l'equip verd-i-negre, que continua necessitant un aler pivot.

El rècord de Dani Pérez, sense premi

El Baxi Manresa no deixa de millorar, però la seva situació a la classificació es complica. L'equip bagenc no va poder mantenir una diferència de 12 punts a la pista del València Basket. Dani Pérez, que va repartir 11 assistències durant la primera meitat, no va tenir premi contra un rival que va anar de menys a més. "Hem jugat un molt bon partit, però ens faltes coses", va analitzar Pedro Martínez.

Roko Prkacin

Un pare convidat de manera permanent

L'actuació de Roko Prkacin va ser clau perquè el Bàsquet Girona sumés dissabte la seva sisena victòria de la temporada. El jove de 20 anys va sumar 18 punts i 3 rebots contra el Surne Bilbao Basket. El seu pare, el mític exjugador Nikola Prkacin, va presenciar el partit en directe. "Ha estat veient tots els entrenaments de la setmana i el partit a Fontajau. Li he dit que pot repetir cada setmana", va bromejar Aíto García Reneses.

stats