Bàsquet - Lliga Endesa
Esports 19/03/2023

Ibon tenia un pla, però aquesta vegada Saras també: l'Instant Replay de l'ARA

El Barça completa la revenja contra l'Unicaja

2 min
Sarunas Jasikevicius

BarcelonaL'Unicaja va eliminar el Barça de la Copa del Rei de Badalona mentre els seus aficionats cantaven allò d'Ibon té una pla. L'entrenador basc de l'equip malagueny va intentar tornar a enredar el conjunt blaugrana, però aquesta vegada el tècnic lituà va desbaratar totes les propostes dels locals. El partit va ser molt tens i difícil d'arbitrar, però els visitants van ser capaços de mantenir la concentració.

Aíto García Reneses, sense celebració a Bilbao

Aíto García Reneses no va poder celebrar el seu partit 1.100 a la Lliga Endesa amb un triomf, ja que el Bàsquet Girona va perdre a la pista del Surne Bilbao. "Ells han jugat millor que nosaltres i han estat més llestos. Nosaltres ens hem perdut massa vegades. Hem estat poc àgils, tant en atac com en defensa, i ells han estat molt millor en el tir exterior", va resumir l'entrenador madrileny.

Una actuació mai vista en aquest segle

El Baxi Manresa va aprofitar una actuació mai vista en aquest segle per superar el Betis i abandonar les posicions de descens. Tal com recorda Gerard Castañé, els 41 punts de Jerrick Harding es van convertir en la millor anotació d'un jugador del Baxi Manresa des del 1996. La xifra passarà als llibres d'història com la cinquena millor puntuació de la història del club bagenc.

Un exfutbolista que s'avorria massa

Simon Birgander, l'exjugador de futbol que va abandonar l'esport de la pilota blanca i negra perquè era massa avorrit, va liderar la victòria del Joventut contra el Fuenlabrada. El pivot suec va establir el seu rècord a la Lliga Endesa al superar els 24 crèdits de valoració de fa tres temporades contra l’Unicaja. El jugador de la Penya va acabar amb 34 de valoració gràcies a 23 punts i 15 rebots en 27:12 de temps.

stats