Bàsquet - Lliga Endesa
Esports 12/02/2023

Les llàgrimes de Sanli emocionen el Palau Blaugrana: l'Instant Replay de l'ARA

El pivot turc no pot contenir l'emoció durant el temps mort dedicat a les víctimes

2 min
Sertaç Sanli, amb la samarreta de suport a les víctimes del terratrèmol

BarcelonaEl terratrèmol que ha afectat Turquia i Síria ha deixat molt tocat Sertaç Sanli. El pivot del Barça, que va realitzar l'escalfament amb una samarreta especial, va tenir dificultats per contenir les llàgrimes durant el minut de silenci previ al partit contra el Río Breogán. El jugador turc, que s'ha implicat molt en la recaptació de recursos econòmics, va saltar al parquet amb un missatge a les vambes que demanava una oració pel seu país.

Fer negoci amb la bona fe de les persones

Jan Vesely, que va jugar molts anys a Turquia, és un altre dels jugadors del Barça més conscienciats. El problema, com alertava Klemen Prepelic, és que no tothom hi té la mateixa bona voluntat. "M'he quedat sorprès quan he enviat diners per ajudar Turquia a través d'una organització humanitària i el banc m'ha cobrat 50 euros de comissió. Crec que tots hauríem de ser igual de solidaris en aquestes situacions", va lamentar.

Clubs amb intencions solidàries

El Baxi Manresa, que aquest cap de setmana no tenia partit de la Lliga Endesa, ja prepara diferents accions solidàries per aprofitar el seu duel contra el Bahcesehir College per recaptar diners. L'equip manresà es va veure obligat a moure la data del partit, un fet que impedirà que Pedro Martínez participi en una activitat de formació per a entrenadors prevista per a aquest dimecres a Badalona.

Accions per canalitzar les bones intencions

El Bàsquet Girona, que dissabte va sumar una nova victòria contra el Monbus Obradoiro, també va posar en marxa diferents accions perquè el públic que va anar fins a Fontajau col·laborés amb les víctimes del terratrèmol. La web del club publica canals oficials per fer arribar diners als afectats. El Joventut, que es va desfer del Betis, també estudia de quina manera col·labora.

stats