FUTBOL FEMENÍ
Esports 22/02/2015

El Barça no falla a Albacete i perden l'Espanyol i el Sant Gabriel

Corredera i Sonia encarrilen el triomf blaugrana, mentre les del Besòs perden 3-0 a Sant Sebastià i 2-0 a Huelva

Natalia Arroyo
1 min
L'Espanyol ha caigut a Sant Sebastià / RCDESPANYOL

BarcelonaNomés el Barça femení ha pogut salvar amb victòria la 20a jornada de la Primera Divisió femenina, en guanyar per 0-2 al Fundación Albacete, gràcies als gols de Marta Corredera i Sonia Bermúdez. Ja a la mitja hora, el líder havia resolt el seu partit contra un dels equips de la zona baixa de la classificació.

Menys sort han tingut els altres dos catalans de la categoria. El Sant Gabriel, pendent de resoldre els seus problemes econòmics, que posen en perill la seva continuïtat en la competició en els pròxims dies, ha perdut a Huelva, per 2-0 contra el Fundación Cajasol Sporting. Martín Prieto ha obert el marcador i, després de l'expulsió d'Helena, ha arribat la sentència a través de Virgy.

A Sant Sebastià, l'Espanyol ha caigut per 3-0 davant la Reial Societat, en un partit en què s'ha lesionat, potser de gravetat, Sandra Vilanova. Nahikari ha encetat la victòria local abans del descans i entre Ainhoa Vicente i Eguzkiñe, han completat el triomf txuri-urdin.

També destaca la victòria per 0-2 del València al camp del Rayo Vallecano i l'empat de l'Atlètic a terres balears davant el Collerenc, que deixa més líder el Barça.

stats