1a divisió
Esports 05/08/2014

Florentino, sobre Keylor Navas: "Tenia ofertes dels clubs més importants d'Europa però volia jugar al Madrid"

El president del Reial Madrid ha assegurat, durant l'acte de presentació, que el club blanc ha fitxat "un dels millors porters del món"

Ara / Efe
2 min

MadridFlorentino Pérez, president del Reial Madrid, ha estat el mestre de cerimònies de la presentació de Keylor Navas com a nou jugador del club blanc. Després de passar la revisió mèdica i de signar tot la paperassa, el porter de Costa Rica ha estat el centre d'atenció a la llotja d'honor del Santiago Bernabéu. "És el repte més gran de la teva vida professional, confiem amb tu", li ha dit el president.

"Presentem un dels millors porters del món. Ha demostrat en els últims anys la seva gran professionalitat, la seva qualitat i la seva capacitat de sacrifici. Tenia ofertes d'alguns dels clubs més importants d'Europa però ell volia jugar al nostre club", ha dit Florentino. "No hem d'oblidar que el món del futbol és cada any més competitiu. Treballem cada dia per incorporar nous jugadors que somien amb formar part d'aquest equip i estan disposats a donar-ho tot", ha subratllat.

El màxim mandatari ha volgut agrair les facilitats que ha posat el Llevant per fer efectiu el traspàs. "A més a més, tindràs l'honor i l'orgull de ser el primer jugador del teu país a jugar en aquest club. Tota Costa Rica està i estarà al teu costat, així com tots els aficionats del Reial Madrid repartits pel món".

Keylor: "És el dia més important"

A la presentació també ha parlat Keylor Navas, que ja ha ensenyat el dorsal número 13 que lluirà durant la temporada. "És el dia més important de la meva carrera. És un dia ple d'il·lusió, de confiança. Sóc feliç de pertànyer al club més gran del món i em sento súper orgullós de poder ser aquí".

El porter, que després de jugar al Llevant i d'exhibir-se al Mundial ha fet el salt a la casa blanca, ha conclòs: "És quelcom que sempre vaig somiar. Ho he donat tot per ser a aquest club. Donaré el meu cor en cada entrenament, en cada jugada. Espero aconseguir molts títols. Pura vida i 'hala Madrid'".

stats