Violència masclista
Esports 03/03/2023

La Fiscalia francesa acusa de violació el jugador del PSG Achraf Hakimi

El futbolista està sota control judicial per la presumpta agressió sexual a una noia de 24 anys

3 min
Achraf Hakimi jugant en el PSG

BarcelonaLa Fiscalia francesa ha acusat formalment de violació el jugador del Paris Saint Germain (PSG) Achraf Hakimi després que dilluns s'obrís una investigació contra ell per una presumpta agressió sexual a una noia de 24 anys. El futbolista, que abans havia jugat al Reial Madrid i que també és internacional amb el Marroc, va declarar dijous i va negar els fets. Tot i quedar en llibertat, se l'ha sotmès a control judicial i se li ha prohibit el contacte amb la víctima, segons ha informat el ministeri públic de Nanterre.

Segons va publicar aquesta setmana el diari Le Parisien, la jove va acudir diumenge passat a la comissaria de Nogent-sur-Marne, a París, i va assegurar que el futbolista, a qui havia conegut per Instagram, l'havia violat. Segons el rotatiu francès, va assegurar que no volia posar una denúncia sinó prestar "una declaració de violació", però davant la gravetat dels fets i la notorietat del presumpte agressor es va obrir una investigació d'ofici.

El citat diari assegura que, un dia abans d'anar a comissaria, la noia hauria acudit al domicili del lateral dret del PSG a Boulogne-Billancourt en un Uber que hauria encarregat el mateix futbolista, que la va convidar a casa seva mentre la seva dona –l'actriu espanyola Hiba Abouk– i els seus fills eren de vacances a Dubai. Segons el seu relat, Hakimi "l'hauria besat a la boca, després li hauria aixecat la roba i li hauria besat els pits", tot i que ella s'hi hauria negat, i fins i tot l'hauria penetrat amb els dits. La jove se n'hauria aconseguit desfer amb una puntada de peu.

Malgrat la investigació en marxa, el PSG ha tancat files amb el futbolista, que aquest mateix divendres s'ha entrenat amb els seus companys. "El club dona suport al jugador, que ha negat amb fermesa les acusacions, i confia en la justícia", ha reaccionat l'equip, segons Le Parisien. El cas de Hakimi, de pares marroquins, però nascut i criat a Getafe (Madrid) el 1998, arriba en ple procés judicial contra el futbolista Dani Alves, també acusat d'haver violat una noia, de 23 anys, a la discoteca Sutton de Barcelona. L’Audiència de Barcelona va decidir la setmana passada mantenir-lo en presó preventiva amb els arguments que hi ha "abundants" indicis contra ell i un "elevat risc" que pogués fugir, contràriament al que plantejava la seva defensa.

La dona del futbolista guarda silenci

Si en el cas d'Alves, la seva dona, la model Joana Sanz, va acabar deixant clar que no el deixaria sol "en el pitjor moment de la seva vida", de moment Hiba Abouk, la parella de Hakimi, encara guarda silenci. No obstant això, l'actriu hauria esborrat algunes imatges amb ell del seu Instagram, cosa que hauria incrementat els rumors d'un divorci. Els fets haurien passat a casa d'ell mentre Abouk es trobava amb els fills de la parella de vacances a Dubai, un destí en el qual encara continua a hores d'ara i on potser decidirà allargar l'estada, ja que un cop arribi a París és possible que la premsa s'hi aboqui a sobre.

Segons publica Esdiario, de fet, Abouk està preparant un comunicat de premsa per informar oficialment de la seva separació del futbolista del Paris-Saint Germain, amb el qual solia aparèixer a les seves xarxes socials, on també sol mostrar els seus fills. A pesar que la decisió de trencar el matrimoni s'hauria precipitat arran de l'acusació de violació, són diversos els mitjans que apunten que la parella tenia problemes des d'abans i que, des de principis d'any, estarien intentant prendre una decisió definitiva al respecte.

Aquests mateixos mitjans asseguren que les seves diferents formes de vida haurien distanciat la parella. Ella estaria completament dedicada a les cures familiars i apartada de la seva carrera mentre que ell estaria dedicat exclusivament a la seva feina i sortint de nit amb els companys del seu equip massa sovint. Hakimi i Abouk estaven junts des del 2018 i es van casar poc abans que nasqués el seu primer fill, Amín, el 2020. El 2021 van tenir el segon fill, Naím.

stats