Esports 29/09/2021

Els estadis esportius a l'aire lliure de les Balears podran tenir el 100% d'aforament

ARA Balears
1 min
Afició i jugadors celebren el gol d'Abdon contra l'Alcorcón a Son Moix.

PalmaLa consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha confirmat aquest dimecres que els estadis esportius a l'aire lliure de les Balears podran omplir el 100% de l'aforament a partir d'aquest cap de setmana. Així ho ha indicat la consellera, qui ha assenyalat que les Illes secunden els acords pel Consell Interterritorial de Salut, que ha aprovat que les competicions a l'aire lliure disposin del 100% de la seva capacitat i, en interiors, es limiti al 80%. La norma estarà en vigor durant el mes d'octubre.

Santiago ha destacat que l'esport balear ha complert les normes "d'una manera exemplar i ha fet un esforç molt gran". Així mateix, ha indicat que "hauria d'anar molt malament perquè els aforaments es reduïssin de nou", segons ha informat Europa Press.

La consellera ha justificat la decisió que el 80% de la població està vacunada. Per això, ha animat el 20% restant al fet que ho faci: "Demanam que es vacunin perquè això és el que ens ha permès tornar a la normalitat". Igualment, ha demanat als ciutadans que es deixin posada la mascareta quan siguin als estadis perquè "és l'únic element que ens protegeix" enfront del covid.

stats