ESPANYOL
Esports 21/11/2014

L'Espanyol surt escaldat de San Mames (3-1)

Dues errades defensives al final del primer temps han fet molt de mal als blanc-i-blaus

Els jugadors de l'Athletic, celebrant un gol contra l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol ha perdut per 3-1 a San Mames en un partit en que dues errades defensives han condemnat l'equip de Sergio González, que segueix sense guanyar fora de casa.

Sergio ha apostat per un 4-3-3, tal com ja fer durant al segona part contra el Vila-real, però l'Athletic ha dominat el ritme del partit durant el primer temps. Només de tant en tant, Sergio García aconseguia tocar la pilota, buscant el gol contra la porteria d'un Gorka sense problemes. L'equipo d'Ernesto Valverde, en plena bona ratxa de resultats, ha dominat sense crear ocasions clares. Però als 30 minuts de joc Aduriz, que tornava a l'equip, ha rematat de cap un córner tot sol. La seva rematada ha tocat amb Stuani, despistant Kiko Casilla (1-0). Poc després, Aduriz ha reclamat un penal de Casilla, quan el porter internacional ha atropellat el davanter dels bascos. L'Espanyol ha intentat obrir les línies, però una gran assistència d'Aduriz l'ha transformada en el 2-0 Borja Viguera (43').

A la segona part, Sergio ha fet canvis tàctics en atac, però l'equip ha patit per crear ocasions. Després del doble canvi (Salva Sevilla per Abraham i Caicedo per Lucas Vázquez), l'Espanyol s'ha animat i Salva Sevilla ha xutat al pal. Sergio ho ha donat tot apostant per Arbilla, però un bonic gol d'Iturraspe ha deixat el partit llest per sentència (3-0, 77'). Munian i Aduriz han creat problemes a un Espanyol que ha aconseguit marcar en els darrers minuts del partit gràcies a un bona jugada de Salva Sevilla que ha acabat Víctor Sánchez (3-1, 83'). L'Athletic però, s'ha fet fort i ha sumat 11 dels darrers 15 punts. L'Espanyol en canvi, es posa en problemes doncs només ha sumat 2 punts dels darrers 15.