Esports 29/02/2016

Ernesto Valverde, Gaby Ruiz i Michu, premiats per la revista Panenka

Roger Requena
1 min
Ernesto Valverde, Gaby Ruiz i Michu, entre els premiats per la revista Panenka

BarcelonaLa Revista Panenka ha celebrat aquest dilluns la gala de premis corresponent a l'any 2015. Entre els guardonats hi ha estat l'entrenador de l'Athletic Club Ernesto Valverde, que ha rebut l'Antonin d'Honor, premi que reconeix a personalitats del futbol amb nexes amb la cultura. En el seu cas, l'apassiona la fotografia.

A més, Panenka ha premiat com a reportatge de l'any, categoria on estava nominat l'ARA pel suplement RAR sobre Xavi Hernández, al periodista Gaby Ruiz —que en els propers dies deixarà la feina de periodista per incorporar-se a la Direcció Esportiva del Middlesbrough anglès— pel documental 'La gesta de Albania' emès al programa Fiebre Maldini de Movistar+. En la gala també ha estat premiat el jugador asturià Miguel Pérez Cuesta 'Michu', ara al Langreo de la Tercera Divisió després de dues etapes al Swansea i al Nàpols.

Entre els altres guardonats també hi han estat l'afició de l'UC Ceares, el llibre 'Maldito United' o Aitor Cebrián, tècnic dels benjamins del CF Ayelo.

stats