FUTBOL
Esports 19/09/2017

Primer enfrontament entre Cavani i Neymar al PSG

Segons 'L'Équipe', la picabaralla pot deure's a un tema econòmic relacionat amb el fer de ser el màxim golejador

Ara
1 min
Cavani i Neymar, durant el partit contra l'Olympique de Lió

BarcelonaPrimera picabaralla entre Cavani i Neymar, dues de les grans estrelles del PSG. Durant el partit d'aquest diumenge contra l'Olympique de Lió, els dos davanters es van discutir al camp per decidir qui llançava una falta i un penal i, segons informa 'L'Équipe', la picabaralla es va traslladar també al vestidor, on Thiago Silva els va haver de separar.

A la gespa, el primer intercanvi d'opinions va ser per servir un lliure directe. Cavani va anar a buscar la pilota i Alves la va agafar i la va donar a Neymar. Això, segons el rotatiu francès, no va agradar a l'uruguaià, que minuts més tard va decidir adjudicar-se el penal comès sobre Mbappé. Cavani va fallar el penal, tot i que l'equip va acabar sumant els tres punts (2-0). "Els vaig dir que ho arreglessin entre ells", va dir Unai Emery, entrenador del PSG, sobre la decisió de qui llença els penals, i va afegir: "Però si no es posen d'acord, ho decidiré jo".

Portada 'L'Équipe' 19 setembre

Segons 'L'Équipe', quan els jugadors van arribar al vestidor Cavani va retreure a Neymar la seva actitud i Thiago Silva va haver-los de separar. El diari esportiu francès apunta que tot podria ser a causa d'un tema de diners. Al contracte de Cavani hi ha una clàusula que diu que té una prima d'un milió d'euros si acaba la temporada com a màxim golejador de la lliga francesa i això mateix podria també estar inclòs en el contracte de Neymar, malgrat que el diari no ho ha confirmat.

stats