Esports 01/12/2018

L’Eivissa vol recuperar el control davant l’UCAM

El rival que avui trepitjarà la gespa de Can Misses pot presumir de ser ara mateix el millor equip com a visitant dels quatre grups de Segona Divisió B

J. M.

PalmaLa derrota de l’Eivissa per 6-0 a Cartagena encara fa mal dins el vestidor pitiús. L’entrenador i els seus jugadors han preparat el partit d’avui a les 12 h contra l’UCAM Múrcia amb la intenció de recuperar el control de la lliga en una temporada massa irregular. L’equip que entrena Andrés Palop ha passat en poques setmanes de la zona de descens a la part mitjana i alta de la lliga, però en el moment de donar un cop damunt la taula ha tornat a perdre força.

L’UCAM Múrcia és el millor visitant

El rival que avui trepitjarà la gespa de Can Misses pot presumir de ser ara mateix el millor equip com a visitant dels quatre grups de Segona Divisió B. En una classificació en la qual es comptabilitzassin únicament els partits a domicili, el conjunt de Pedro Munitis se n’aniria primer amb 16 punts. L’actual segon classificat del grup IV de la categoria de bronze ha disputat set duels fora del seu camp amb un balanç de cinc victòries, un empat, una derrota, 11 gols a favor i quatre en contra, un tractat d’intencions que demostra clarament que el conjunt murcià no és l’adversari propici per tornar a la victòria. De fet, l’Eivissa ja ha conegut la derrota a Can Misses en quatre ocasions i és el segon pitjor equip. L’afició suma més d’un mes sense veure un triomf, el darrer va ser el 21 d’octubre contra el Marbella per 4-0. A més, l’equip registra 12 gols a favor i 15 en contra.

Alejandro Chavero

Alejandro Chavero torna a creuar-se amb l’UCAM Múrcia. Serà la tercera vegada que ho farà després d’haver jugat al Reial Múrcia i al Cartagena en anys anteriors. Cal recordar que el migcampista de 34 anys va militar en el quadre universitari a la temporada 2014-2015. L’altre nom propi és Marco Borriello. L’italià, internacional amb Itàlia i campió d’Europa amb el Milan, encara no ha marcat cap gol i la seva presència al camp durant aquestes jornades no supera els 400 minuts.